Ce apare în fișa de evenimente MAI în cazul Alexandrei. Familia a făcut acuzații grave

Ultima actualizare: 12-08-2019 19:45

Ziua şi scandalul în ancheta de la Caracal. Rudele Alexandrei îi acuză pe poliţiştii de la IPJ Olt, că deşi fata a sunat la 112 şi a cerut disperată ajutor, poliţiştii au scris în fişa de evenimente, că a plecat în ''mod voluntar de la domicilu''.

În realitate, copila a fost răpită şi sechestrată pentru că în final, să fie abuzata şi ucisă. Pe de altă parte, anchetatorii nu au clarificat nici până acum, cui îi aparţin rămăşiţe găsite într-o pădure de lângă Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceșanu continuă seria acuzaţiilor şi susţine că suspectul principal a putut să acţioneze nestingherit ajutat de haosul de la IPJ Olt. El a prezentat şi fișa de evenimente a MAI din data de joi, 25 iulie din care rezultă că anchetatorii erau departe de adevărata desfăşurare a lucrurilor iar soarta tinerei părea deja scrisă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: Deşi Alexandra dispăruse de acasă de miercuri seara, nu numai că părinţii au fost trimişi acasă de către poliţistul la care s-au dus să reclame dispariţia, dar în ciuda telefoanelor disperate ale Alexandrei, acelor ţipete de disperare, trei la număr, domnul inspector şef Alexe de la Olt a sesizat Bucureştiul care trebuia să facă o celulă de criză la ora 18, că este o plecare voluntară, inclusiv după ce a sunat fata la 112, ea a considerat să raporteze că e plecare voluntară.

Lucrurile se limpezesc abia a doua zi, spune Cumpănașu, când Dincă era deja arestat iar echipele de pe teren nu mai puteau să facă nimic pentru Alexandra.

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a venit cu o altă declaraţie şocantă. Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă deşi respectivul este păzit şi se află în spatele gratiilor.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Anunţ oficial să fie păzit bine ca să nu fie sinucis!

Reporter: E în pericol?

Tonel Pop: Părerea mea e că da.

Apărătorul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal.

Tonel Pop avocatul familiei Luizei Melencu: Să iasă cu comunicat să ne explice. Nu mai spun de familiile victimelor, să stai în aşa incertitudine, e un ADN, ba e altu, e alba-neagră, ba e al Alexandrei, ba al Luizei, lucrurile astea nu sunt bune.

Alexandru Cumpănașu: Am înţeles că 30 de zile durează de când au ajuns rămăşiţele, să redacteze un raport, apoi mergem la DIICOT să primim o ordonanţă şi apoi mă prezint la IML cu această ordonanță ca să primim rămăşiţele, să facem propria noastră expertiză internaţională.

Luni, anchetatorii au dus la locuinţa lui Dinca nişte muncitori de la salubritate. Aceştia au avut misiunea să taie buruienile din curte şi să strângă o parte din gunoaie pentru a uşura frontul de lucru al criminaliştilor care vor să facă noi săpături.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO