Tanar de 28 de ani, prins de politisti abia dupa ce au tras dupa el cu bile de cauciuc. Barbatul a suferit o criza in strada

Dată publicare: 13-05-2016 13:04
Dată actualizare: 16-05-2016 06:46


Un barbat cu probleme psihice din Mures a facut o criza in plina strada, si a lovit pe oricine incerca sa-l calmeze, inclusiv pe politistii chemati in ajutor.

Scandalagiul, de 28 de ani, l-a batut mai intai pe un var, apoi s-a repezit la agenti cu o ranga si a spart geamurile sediului politiei. Trupele speciale au reusit sa-l potoleasca abia dupa ce l-au fugarit pe un deal si au tras asupra lui cu un pistol cu bile de cauciuc.

Scandalul a pornit initial intre barbatul de 28 de ani si mama lui care locuieste in localitatea Suplac, judetul Mures. Varul care a incercat sa-l linisteasca a fost prima victima.

Scandalagiul s-a inarmat cu o ranga, cu o coasa si o sabie. Nimeni nu s-a putut apropia de el, asa ca familia a chemat politia. Asta l-a infuriat si mai tare pe tanar.

In prezenta politiei individul a devenit si mai agresiv. S-a repezit la agenti si l-a lovit pe unul dintre ei. A spart apoi geamurile sediului politiei. Cei dinauntru au cerut intariri si in scurta vreme un echipaj al serviciului de actiuni speciale a incercat sa-l imobilizeze pe scandalagiu. Barbatul a rupt-o insa la fuga, asa ca ofiterii au inceput sa traga asupra lui si l-au nimerit cu bile de cauciuc.

Barbatul a fost transportat la spital, insa viata lui nu este in pericol. La spital a ajuns si unul dintre politistii din trupele speciale, cu o fractura la mana.

Procurorii il cerceteaza pe suspect pentru ultraj si distrugere, iar tanarul va fi supus si unui control psihiatric. In trecut omul a mai fost internat pentru tulburari psihice.


VIDEO PROTVPLUS.RO