Crin Antonescu si sotia sa, la DNA. "Presupun ca este vorba despre denunturile mincinoase"

13-05-2016 10:42

Senatorul Crin Antonescu a sosit vineri la sediul DNA Ploiesti, insotit de sotia sa, europarlamentarul Adina Valean, el declarand ca a fost citat in calitate de martor.

 "In calitate de martor. Nu cunosc exact in ce dosar, presupun ca este vorba despre denunturile mincinoase despre care atat ati discutat la adresa mea", a declarat Crin Antonescu.

Surse judiciare au declarat anterior ca acesta va fi audiat in legatura cu un apartament pe care l-ar fi achizitionat la un pret subevaluat de la fiul fostului sef al SRI, Virgil Magureanu.

Fosta nora a lui Magureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunt la DNA in care arata ca Antonescu si sotia sa, europarlamentarul Alina Valean, au achizitionat un apartament de lux la jumatate din pretul sau de piata, diferenta fiind achitata de compania Romprest, prin achizitionarea, in acelasi imobil, a unui apartament la un pret supraevaluat.

Alina Petre ar fi aratat in denuntul sau ca, in schimbul acestui favor, Antonescu trebuia sa asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primaria Sectorului 1, condusa de liberalul Andrei Chiliman.


VIDEO PROTVPLUS.RO