Tanar de 20 de ani din Timisoara, dat disparut de 2 saptamani. Iubita a fost ultima persoana cu care a vorbit la telefon

Ultima actualizare: 18-07-2015 07:00

Un tanar de 20 de ani din Timisoara este de negasit de doua saptamani, iar parintii si iubita lui sunt ingrijorati de moarte. Ii anuntase ca pleaca la Budapesta ca sa duca un colet din Ungaria in Austria, fara sa le dea insa mai multe detalii.

Ultima oara si-a sunat iubita, s-a spus ca este inca in Ungaria si ca a doua zi va ajunge acasa. Iar de atunci parca l-a inghitit pamantul, iar telefonul sau este mereu inchis.

Tatal lui Sergiu este disperat: el simte ca fiul lui a ajuns intr-un anturaj dubios, care ar putea avea legatura cu disparitia lui. Mai ales ca, inainte de a pleca, tanarul s-a ferit sa dea detalii despre transportul misterios, pe care urma sa il faca.

Flavius Cosmina, tatal lui Sergiu: "A spus ca merge sa faca un transport Ungaria-Austria, nu a spus la nimeni nimic. Va dati seama ca sunt terminat, cum sa rezist, cu pastile dupa mine".

Ultima care i-a auzit vocea a fost prietena lui. A sunat-o in urma cu doua saptamani, intr-o zi de vineri. I-a spus ca a doua zi, adica sambata, va fi deja acasa. De atunci insa, parca l-a inghitit pamantul.

Prietena lui Sergiu, cu spatele: "M-a sunat vineri, am vorbit cu el si a zis ca se intoarca sambata acasa. A avut un ghiozdan la el, era rosu cu dungi negre si si-a luat cateva tricouri si a plecat".

Pe site-urile de socializare sute de cunoscuti distribuie anuntul facut de parintii lui, in speranta ca vor gasi o pista.

Flavius Cosmina, tatal lui Sergiu: "Il sunam pe telefon , dar are telefonul inchis, l-am dat si la politie la urmarire, efectiv a disparut, in data de 3 a sunat-o pe prietena lui cu numar ascuns, a spus ca este in Budapesta si se intoarce in tara, de atunci nimeni nu mai stie nimic de el".

Oricine poate da informatii despre Sergiu este rugat sa sune la 112.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO