TAB scăpat de sub control, în Galați. Transportatorul a lovit mai mulţi stâlpi și s-a răsturnat

Ultima actualizare: 27-09-2019 17:51

Doi militari au fost răniţi vineri după-amiază în judeţul Galaţi în urma unui accident neobişnuit.

Cei doi se aflau într-un transportor blindat, iar la un moment dat, maşina de luptă a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat peste gardul unei gospodarii. Unul dintre militari s-a ales cu răni mai grave şi a fost dus la spital. Incidentul este cercetat de poliţia militară.

Mai multe imagini de la incident în galeria foto

Accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă situată la intrarea în localitatea Hanu Conachi din judeţul Galaţi. Transportorul blindat făcea parte dintr-o coloană de maşini militare pornită din poligonul de la Smârdan către o unitate din Focşani.

La un moment dat însă, TAB-ul a ieşit de pe carosabil, a doborât nişte stâlpi de protecţie şi un gard, apoi s-a oprit într-un canal de scurgere.

Proprietara gospodăriei: "Am auzit o bubuitură dacă era să fac cruci aici era cimitir...în casa asta au mai murit şase oameni în accidente".

Sătenii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au venit mai multe autospeciale smurd şi de la ambulanţă. Doi dintre militari au fost răniţi, însă doar unul a acceptat să fie examinat de medici.

Martor: "Am auzit că unul dintre băieţi este rănit cred că era conducătorul vehiculului ".

Martor: "Am auzit că era băut şi că a coborât cu viteză mare"

Cazul este anchetat de Poliţia Militară care urmează să-i audieze pe soldaţi pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut.

La rândul lor, proprietarii casei afectate au fost anunţaţi că armata va suporta cheltuielile pentru refacerea gardului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO