Permisele de la Giurgiu nu se obțineau doar contra cost. Se acceptau și favoruri sexuale

Ultima actualizare: 27-09-2019 21:53

Permisele de la Giurgiu nu se obţineau doar contra-cost - susţin procurorii! Erau acceptate inclusiv favorurile sexuale. Sunt detalii scandaloase care ies la iveală după arestarea şefului.

Permise Giurgiu săptămâna trecută, şi după ce 11 persoane au fost puse oficial, sub urmărire penală. Suspecţii sunt implicaţi într-o amplă reţea care ar fi eliberat permise de conducere contra mită.

Ar fi existat tarife clare: dacă, de exemplu, voiai să iei neapărat permisul, dar nu erai sigur pe cee ace știai, dădeai 300 de euro, dacă voiai să îți înmatriculezi mașina pe loc, te costa 100 de euro, mai ieftin, 50 de euro, era daca voiai să treci peste rândul de programări și să intrii la examenul pentru obținerea permisului auto.

Șeful Serviciului Giurgiu, în unele cazuri, nu ar fi cerut banii, ci favoruri sexuale. Asta s-ar fi și întâmplat, o zi mai târziu, într-un hotel din localitate. Există suspiciunea că șeful Permise Giurgiu nu ar fi cerut doar o singură data favoruri sexuale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO