Strivita de un TIR pe trecerea de pietoni - imagini socante suprinse de camerele de supraveghere

Ultima actualizare: 24-10-2012 16:58
Strivita de un TIR pe trecerea de pietoni - imagin...
Strivita de un TIR pe trecerea de pietoni - imagin...

Un bulgar care conducea un camion prin Romania a semanat moarte la Arad. A zdrobit o tanara de 23 de ani chiar pe o trecere de pietoni si apoi a apasat acceleratia crezand ca scapa.

Unul dintre martorii tragediei l-a urmarit cu masina personala si, intre timp, a dat si alarma la politie. La iesirea din Arad spre Timisoara soferul fugar a fost prins.

Internetul este pentru porno

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona se vede cum tanara traverseaza strada pe culoarea verde a semaforului. Camionul care a virat la dreapta, tot pe culoarea verde, a lovit-o in plin, desi soferul trebuia sa le acorde prioritate pietonilor.

Revoltat ca soferul camionului incearca sa scape cu fuga, unul dintre martori s-a luat dupa el. In scurt timp, toate echipajele de la Politia rutiera s-au mobilizat si, dupa un sfert de ora, soferul bulgar a fost oprit in trafic. Politistii au inlemnit la o examinare atenta a TIR-ului. Urmele tragediei erau evidente.

La scurta vreme dupa ce a fost oprit in trafic, soferul bulgar, in varsta de 48 de ani, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Politistii au gasit deja un interpret si urmeaza sa-l audieze ca sa afle si varianta lui despre accident. Oricum, risca inchisoarea.

Au plecat cu ambulanta spre lumea cealalta. Doi morti si doi raniti pe DN56

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO