Sofer prins in timp ce conducea cu 226 de kilometri pe ora pe Autostrada Sibiu - Deva


Ultimul update: Sambata 11 Martie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2017 12:06
Categorie: Stiri actuale
viteza autostrada

Un tanar de 28 de ani din Cugir, judetul Alba, a fost prins, miercuri, pe Autostrada Sibiu - Deva, in timp ce circula cu masina avand o viteza de 226 de kilometri pe ora.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, politistii au depistat, miercuri, in jurul orei 8.45, un barbat din Cugir, in varsta de 28 de ani, care conducea un autoturism pe Autostrada Sibiu – Deva, cu viteza de 226 de kilometri pe ora.

Tanarul sofer a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1.450 de lei si i-a fost retinut permisul in vederea suspendarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Tot pe acelasi sector de autostrada, un alt sofer, in varsta de 44 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins, in 4 martie, conducand tot cu 226 de kilometri pe ora. Si in acest caz, soferul a fost amendat cu 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

In ultimele zece zile, politistii rutieri din Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale au actionat pe autostrazi cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, pentru siguranta traficului rutier.

In urma actiunilor, politistii au aplicat 173 de sanctiuni contraventionale, iar ca masura complementara, au retinut 22 de permise de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO