Un șofer gălățean aflat sub influenţa alcoolului a lăsat oraşul fără troleibuze. VIDEO


Ultimul update: Joi 17 Ianuarie 2019 17:45
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019 12:05
Categorie: Stiri actuale

Toate cele 26 de troleibuze din municipiul Galaţi au fost trase pe dreapta, după ce un şofer aflat sub influenţa alcoolului a doborât un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii pentru aceste mijloace de transport în comun.

"Societatea Transurb SA informează că, din cauza unei avarii apărute la un stâlp care alimentează cu energie reţeaua de distribuţie a tensiunii, toate troleibuzele repartizate pe trasee nu vor circula până la remedierea situaţiei. Echipele de intervenţie din cadrul societăţii noastre lucrează la remedierea avariei. Vă reamintim că în această dimineaţă a avut loc un accident rutier pe strada Brăilei, în zona Potcoava de Aur, ce a condus la avarierea unui stâlp care alimentează cu energie reţeaua electrică de transport a troleibuzelor", a precizat Transurb în informare, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiştilor rutieri, un bărbat din Galaţi, deşi se afla sub influenţa alcoolului, a condus maşina, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice.

Explicaţia şoferului de 26 de ani care a lovit în plin trei femei, pe o trecere de pietoni
Trei femei, lovite în plin pe trecere în Argeș. Explicația ciudată a șoferului
VIDEO PROTVPLUS.RO