Șofer din Argeș, reținut după ce vrut să calce, intenționat, un consătean. De la ce a pornit totul

14-02-2021 15:49


Șofer din Argeș, reținut după ce vrut să calce, intenționat, un consătean. De la ce a pornit totul

Un șofer din Argeș a fost reținut după ce a vrut să dea cu mașina intenționat peste alt bărbat. Individul îi lovise mașina victimei accidental și apoi a vrut să fugă, iar proprietarul a vrut să îl împiedice.

 

Bărbatul de 38 de ani a fost reținut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică și acuzat de tentativă de omor. Etilotestul a arătat că băuse, astfel că fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, adăugându-se și infracțiunea de conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, sâmbătă seară, despre un accident produs la Rucăr, unde un şofer ar fi lovit cu maşina, intenţionat, o altă persoană care încerca să îl împiedice să părăsească locul producerii evenimentului rutier, care fusese soldat numai cu pagube materiale, relatează un comunicat al poliției, preluat de Agerpres.

„Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism în zona unui magazin de pe raza localităţii de domiciliu, ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător, împrejurare în care a acroşat un alt autoturism parcat.
Proprietarul autoturismului acroşat a observat acest lucru şi s-a deplasat la autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, care nu a vrut să poarte discuţii, intenţionând să părăsească locul faptei, împrejurare în care ar fi accelerat în mod intenţionat. Cealaltă persoană a rămas agăţată de elementele de caroserie, după care a căzut pe sol, suferind leziuni pentru care a fost transportat la o unitate medicală",
a transmis, duminică, Poliţia Argeş.

După ce a fost identificat, bărbatul de 38 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Agresorul și victima erau vecini, relatează sursa citată.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO