Un șofer băut, care a provocat un accident rutier în lanț în Constanța, a fugit din spital, apoi a făcut Live pe Facebook

09-02-2021 15:41


Scandal la Spitalul de Urgență Constanța, după fuga unui șofer băut care a provocat un accident rutier în lanț, în localitatea Ovidiu. 

Tânărul de 27 de ani le-a scăpat cadrelor medicale, în timp ce acestea se pregăteau să îi recolteze probele biologice. Polițiștii și agenții de pază au reușit să-l prindă, iar acum individul este cercetat în mai multe dosare penale. 

Imaginile cu capturarea bărbatului au fost surprinse de Europa Press Ro

L-au adus la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate, dar și pentru că la prima testare, efectuată la locul accidentului, aparatul a arătat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prins pe picior greșit, bărbatul a abordat inedit momentul încătușării. A transmis cât a putut de mult pe Facebook.

Marți dimineață, mașina pe care o conducea a izbit un vehicul condus de o femeie, iar de aici a pornit carambolul rutier.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „În urma impactului, primul autoturism și-a continuat deplasarea, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a intrat în coliziune pe un stâlp, iar stâlpul a căzut pe un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.”

În acest moment, bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru refuz la prelevarea probelor biologice. Pentru cea din urmă faptă, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO