Şi-a ucis vecinul pentru o bucată de pământ. "Ne e frică că e un criminal"


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 17:31
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 16:04
Categorie: Stiri actuale

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 62 de ani din Baia Mare, care a fost snopit în bătaie de vecinul său, până şi-a dat ultima suflare.

Cei doi se certau adesea din cauza singurei căi de acces spre locuinţele lor. Suspectul de crimă este în custodia poliţiei.

Scandalul dintre cei doi datează de ani de zile. Casele bărbaţilor sunt construite pe aceeaşi proprietate şi amândoi ar avea dreptul să folosească singura cale de acces. Însă, deseori se certau pentru că unul dintre ei susţinea că ar avea drept deplin asupra pământului. Iar acum, când i-a interzis accesul vecinului său, s-a ajuns la încăierare şi apoi la moarte de om.

S-a ajuns la moarte de om pentru o bucată de pământ

Vecină: "S-au luat de la bucata aia de pământ. S-au certat şi că ei mai au probleme, ne e frică că e un criminal şi ne e frică de el, mai face scandal. Nu e prima dată când vine poliţia. L-a găsit în curte mama lui, l-a acoperit cu o cârpă până au venit medicii".

Localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că bărbatul acuzat de crimă era deseori foarte agresiv.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor.

Văzând tot ce s-a întâmplat, mai mulţi localnici au sunat la 112. Din păcate pentru victima, medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Poliţiştii l-au dus la audieri pe agresor, iar mai apoi l-au reţinut pentru 24 de ore. El este principalul suspect în acest caz şi miercuri va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Procurorii îl acuză de omor. Dacă va fi găsit vinovat, el risca să stea între 15 şi 25 de ani după gratii.

VIDEO PROTVPLUS.RO