Experți europeni, primiți la Focșani cu preșuri pentru a nu se murdări de noroi

Dată publicare: 09-04-2019 14:56
Dată actualizare: 09-04-2019 15:04


presuri focsani

Un grup de experți europeni din cadrul Rețelei europene de administrație publică (EUPAN) au fost prezenți la Focșani pentru a discuta despre viitorul administrației publice europene.

La plecare, experții au traversat spațiul verde pe preșuri pentru „a nu se murdări de noroi”.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Ionel cel Mare, a explicat că preșurile au fost așezate „să nu se murdărească autocarul în interior. Era noroi pe jos şi în autocar sunt şi doamne cu tocuri”, scrie Vrancea24.ro.

Explicația Consiliului Județean Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a declarat, într-un comunicat de presă, că respectivele covoare nu le aparțin. “Preșurile respective, aflate în dotarea oricărui autocar, au fost așezate din proprie inițiativă de către șoferi ca modalitate de eliminare a disconfortului cauzat de vremea nefavorabilă, pentru a permite membrilor delegației să urce în condiții decente în mijlocul de transport. Departe de a fi deplasat, acesta a fost un gest de minimă eleganță și ospitalitate, mai ales față de doamnele prezente la eveniment.”, se menționează în comunicatul CJV.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Sursa: Vrancea24


VIDEO PROTVPLUS.RO