Decizia luată în cazul criminalului cu drujba din Timiș. Și-a executat victima

Dată publicare: 09-04-2019 15:38
Dată actualizare: 09-04-2019 15:51


drujba timis

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au trimis în judecată pe inculpatul arădean care l-a ucis cu o drujbă pe un bărbat din localitatea timişeană Sânandrei, pentru omor calificat cu premeditare şi alte infracţiuni cu violenţă.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă tribunalul Timiş, Mihaela Pop, a declarat marţi că în sarcina inculpatului au mai fost reţinute şi infracţiuni de cruzime, distrugere, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe.

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat faptul că în noaptea de 30/31 ianuarie, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., în localitatea Sânandrei, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuinţa victimei prin distrugerea cu drujba a uşii de la intrare, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis marţi Agerpres.
 

Cum s-a petrecut atacul cu drujba
 

După ce inculpatul a intrat în locuinţă, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuinţă, a sărit pe geamul unei camere şi a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o şi a ucis victima cu acea drujbă, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum şi în alte zone ale corpului.

În aceleaşi împrejurări, acţiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei şi a fiului său minor, a condus la vătămarea integrităţii corporale a acestuia din urmă care, în încercarea de a se salva şi a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO