Și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis, pentru că a intrat în depresie în urma unor analize

Ultima actualizare: 27-05-2020 18:12

Durere apăsătoare pentru o familie din județul Vaslui. Fiul lor, în vârstă de 40 ani, a dat foc la casă și apoi a mers în pădure și și-a luat zilele.

Cunoscuții pun gestul extrem pe seama fricii de boală. Omul făcuse niște analize - se vorbește despre probleme cu ficatul - iar rezultatele l-au speriat. N-a mai așteptat consultațiile suplimentare, programate astăzi.

Bărbatul locuia în aceeași curte cu părinții. Stătea singur în casă - pentru modernizarea căreia muncise din greu în ultimii ani - iar bătrânii, într-o anexă. Rudele povestesc că l-au găsit abătut după setul de analize făcut recent. Urmau să îl însoțească, chiar azi, la un control amănunțit, în Vaslui.

Fără să dea de bănuit ceva, bărbatul a incendiat locuința și a plecat spre o pădure din apropiere. În urmă, tatăl a văzut flăcările și a strigat după ajutor.

Tatăl bărbatului: ”Am văzut flacăra afară și am strigat ajutor, ajutor. cine să vină?! Aici nu stă nimeni, acolo nimeni. Focul s-a întins până au venit pompierii. S-a dus tot din casă”.

Elvis Pirus, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui: ”După 2 ore au lichidat incendiul. Apoi au procedat la căutarea presupusei victimei, sub resturile arse și prăbușite, însă nu au găsit nicio urmă ulterior, presupusa victimă a fost găsită spânzurată în proximitatea imobilului”.

Cumnatul bărbatului: ”l-am căutat cu 20 de oameni prin împrejurimi. Am mers cu lanterne, pe la 1 și ceva, în marginea pădurii, la vreo 300 m, era spânzurat cred că a intrat într-o depresie. I-au ieșit analizele un pic cam proaste, avea programare miercuri la Contagioase. I-am spus că mergem, nu a mai comunicat cu noi”.

Polițiștii investighează decesul. Este supect modul în care tânărul a ales să încheie socotelile cu lumea. Partea cu incendierea locuinței mai precis.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO