Șeful Serviciului Caziere din Tulcea, urmărit de poliție pe șosele. Bărbatul era sub influența alcoolului

Ultima actualizare: 31-08-2021 17:29

Șeful Serviciului Caziere din cadrul Inspectoratului de Poliție Tulcea a pornit într-o cursă nebună pe șoselele din oraș, cu trei echipaje de poliție pe urma sa.

Comisarul șef Mihăiță Brânză a fugit cu mașina când polițiștii l-au oprit în trafic și nu s-a oprit nici măcar atunci când colegii săi au început să-l urmărească.

O manevră periculoasă a comisarului a făcut că bolidul pe care îl conducea să ajungă într-un gard. Polițistului i-au fost recoltate probe de sânge, iar dosarul a ajuns direct la procurori.

„Am auzit o bubuitură. Era în bucătărie și am ieșit, el era intrat în zid. În spate, două mașini de poliție. L-au băgat direct în mașină și au plecat direct cu el”, a povestit un martor.

„S-au auzit niște frâne, poliția din urmă, sirenele, noi am ieșit imediat la gard. A trecut în viteză un SUV, un Mercedes, a venit în viteză și nu a mai apucat să facă stânga direct în zid. S-a dus în garajul unei persoane. Automat poliția l-a încercuit”, a spus un alt martor.

Potrivit anchetatorilor, șeful Serviciului Caziere a fost reclamat de un șofer la numărul de urgență 112 pentru că circula haotic pe șosea. A fost oprit de un echipaj de poliție, dar nu a stat la discuții.

„În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, a transmis Ioana Maria Nanu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea.

Imediat ce a fost prins, comisarul șef a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Contactat telefonic, el a declarat că așteaptă finalul anchetei:

„Nu știu ce alcoolemie am avut, urmează să se stabilească. (Reporter: Pot să va întreb de ce ați fugit?) Nu, a fost o neînțelegere acolo între noi, între colegi. O neînțelegere și atât”, a declarat Mihăiță Brânză, șeful Serviciului Caziere IPJ Tulcea.

Cazul este acum în atenția procurorilor din Tulcea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO