Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, s-a prezentat la Politie


Ultimul update: Luni 23 Februarie 2015 07:03
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015 11:17
Categorie: Stiri actuale
Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghita si omul de afaceri Mihail Coman s-au prezentat, vineri, la Politia Judeteana Prahova, in cadrul masurii de control judiciar care a fost dispusa in cazul lor.

Ei sunt cercetati in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Sebastian Ghita si fostul consilier judetean Mihail Marian Coman s-au prezentat la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova in jurul orei 10.30, pentru a face formalitatile in cadrul masurii preventive de control judiciar care a fost dispusa in privinta lor in dosarul fraudarii fondurilor europene pentru proiectul de extindere a canalizarii de la Comarnic. Ghita si Coman au stat aproximativ zece minute in sediul Politiei Judetene Prahova si nu au facut nicio declaratie nici la sosire, nici la plecarea de la Politie.

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova. Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman si omul de afaceri Liviu Munteanu se afla sub control judiciar in dosarul fraudarii de fonduri europene in care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, este arestat preventiv alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba.

In acelasi dosar, joi seara a fost retinut omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, firma despre care procurorii sustin ca a obtinut si decontat fraudulos fonduri europene in proiectul de la Comarnic.

Potrivit DNA, pentru a obtine contractul cu SC Hidro Prahova, firma la care Consiliul Judetean Prahova este actionar majoritar, Iulian Hertanu, Mihail Marian Coman, Vladimir Razvan Ciorba si Liviu Munteanu, au fost sprijiniti de deputatii Sebastian Ghita, Vlad Cosma si de presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO