Scene ca în filme. Un polițist din Capitală, urmărit de agenți, după ce continuat să conducă deși i s-a suspendat permisul

Ultima actualizare: 30-07-2020 19:42
masina politie
Shutterstock

Un poliţist din Capitală este cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan şi a a fost oprit în trafic de agenţii de la Brigada Rutieră care i-au suspendat permisul.

Cu toate acestea, bărbatul s-a urcat la volan şi a plecat, fiind urmărit în trafic de colegii săi de la Rutieră, transmite News.ro.

„În seara de 29.07.2020, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, în Sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test. Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile. După sancţionare, bărbatul a urcat la volan şi a plecat, în condiţiile în care dreptul de a conduce ii fusese suspendat. S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că bărbatul este poliţist în cadrul DGPMB şi la acel moment se afla în timpul liber, el fiind în concediu de odihnă.

„Din dispoziţia conducerii Poliţiei Capitalei, structura de control intern efectuează verificări cu privire la situaţia înregistrată”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO