Scandal MONSTRU la o scoala Targoviste. Eleva de 13 ani, batuta de o colega, din cauza unui baiat

Ultima actualizare: 18-11-2012 04:15

Scandal monstru joi dupa-amiaza la o scoala din Targoviste. O eleva de clasa a VII-a, in varsta de 13 ani, a fost batuta de o fata cu un an mai mica.

Rudele fetei batute au venit la scoala si le-au facut scandal profesorilor si directoarei pe care ii acuza ca nu au intervenit la timp. Politistii au audiat mai multe persoane, printre care parintii fetelor si cativa dascali.

Tatal fetei agresate i s-a adresat directoarei: "Sa va dati demisia, nu sunteti capabila de nimic, sa vina un barbat in locul dumneavoastra".

Totul ar fi pornit din cauza unui baiat de care ambele fete sunt indragostite. Joi, intr-o pauza, elevele s-au luat la bataie, sub privirile colegilor iesiti din clase.

Fata agresiva invata la o alta scoala din cartier, dar a intrat nestingherita sa-si caute rivala. O insoteau peste zece persoane, dupa cum spun martorii. Incaierarea a inceput in curte, dar a continuat in scoala si intr-un tarziu au intervenit si profesorii sa le desparta pe eleve.

In cartierul in care a avut loc conflictul locuiesc mai multe grupuri de etnie roma care au facut multe probleme de-a lungul timpului, dupa cum spun si politistii.

Directoare scolii spune ca in disputa dintre cele doua tabere si ea a fost lovita cu pumnii.

Scoala "Smaranda Gheorghiu" se afla intr-un cartier rau famat din Targoviste, iar dupa acest incident scandalos, profesorii cer de urgenta paza si protectie.

Pana acum, scoala nu avea paznic si nici camere de supraveghere, asa ca oricine putea intra in curte si pe culoare, ba chiar si in clase. Cinci persoane au fost duse de politisti la audieri in urma incidentului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO