Scandal in trafic, la intrarea in Slobozia. Un sofer de TIR a fost agresat de un conducator auto nervos

Ultima actualizare: 06-05-2016 06:37

A fost scandal in trafic pe o sosea de la intrarea in Slobozia. Doi soferi aproape ca s-au luat la bataie, dupa ce unul dintre ei s-a simtit pus in pericol de o manevra a celuilalt.

Scandalul a fost filmat de cativa martori care sustin ca unul dintre protagonisti ar fi un fost agent de la rutiera, - dat afara din Politie pentru fapte de coruptie.

Scandalul a fost declansat de o manevra a soferului de TIR - spun martorii. Oprit pe marginea soselei, acesta ar fi vrut sa dea la un moment dat inapoi iar celalalt sofer care venea din spate s-a simtit pus in pericol. Pe imaginile surprinse de un martor, se vede cum barbatul din masina mica opreste brusc si nervos se repede la soferul TIR-ului.

Ii deschide usa de la cabina iar apoi il acuza pe acesta ca ar fi baut iar ulterior incearca sa il loveasca. Urmeaza apoi un schimb de replici intre cei doi dupa care barbatul din masina mica pleaca nervos spre autoturismul lui. Politistii spun ca individul risca dosar penal pentru insulta si chiar pentru lovire daca soferul TIR-ului va depune plangere.

Agresorul, spun martorii, ar fi un fost agent de la politia rutiera din Slobozia care ar fi fost dat afara din Ministerul de Interne dupa ce a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO