Şapte autoturisme parcate, distruse cu gantere şi pietre, în Arad


Ultimul update: Marti 03 Decembrie 2019 13:37
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2019 10:44
Categorie: Stiri actuale

Într-o criză de furie, un bărbat de 35 de ani din Arad a ieșit pe balcon, la 4:30 dimineața, și a început să arunce cu tot ce i-a picat în mâna, în mașinile din parcare.

 

A aruncat și cu pietre și chiar câteva gantere pe care le avea în casă, până să fie chemate în ajutor trupele de acțiuni speciale.

 

La vederea lor, locatarul nervos a sărit de la etajul 1 cu o macetă în mâna și s-a năpustit asupra agenților. Cu mare greutate a fost dus la spital și există bănuiala că ar fi fost sub influență unor substanțe interzise.

Cel puțin patru persoane care s-au trezit cu mașinile făcute praf au făcut plângeri, iar cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Inspector de poliție Adina Aconstantinesei, IPJ Arad: „Am fost sesizați, am găsit un bărbat care era cu macetă, au venit trupele speciale care l-au imobilizat și l-au dus la spital pt analize”

Între timp, bărbatul a fost internat în spital ca să îi fie prelevate probe de sânge. Există suspiciunea că ar fi fost sub influentza unor substanțe halucinogene.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO