”Robert de Niro” din Iași, prins cu o sacoșă de droguri asupra sa

Ultima actualizare: 10-06-2020 20:07

Un bărbat din Iași care a făcut închisoare după ce a încercat să obțină credite bancare cu un buletin falsificat cu numele și fotografia actorului Robert de Niro a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o cantitate impresionantă de droguri.

”Robert de Niro” de Iași, pe numele său real Sorin Bulgaru, a fost prins luni seara în flagrant în timp ce încerca să vândă aproape 1.400 de comprimate ecstasy, scrie Ziarul de Iași.

“În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze”, se arată într-un comunicat DIICOT Iaşi.

Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

 

Angajații băncilor nu și-au dat seama de înșelăciune

 

În anul 2011, Sorin Bulgaru fusese condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune deoarece că împreună cu un complice au falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare.

Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, mai ales că adresa de domiciliu a actorului figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, inclusiv parcela, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony.

Printre altele, cei doi convingeau oameni nevoiaşi să meargă la bancă pentru a solicita diverse împrumuturi, prejudiciul total identificat de oamenii legii la momentul respectiv fiind de aproximativ 60.000 de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO