Recidivist retinut pentru 30 de zile, dupa ce a lasat un om inconstient. Totul a pornit de la o suma de bani

Dată publicare: 06-04-2016 16:36
Dată actualizare: 09-04-2016 07:02


Un individ din Arad a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat ca a lasat un om inconstient, dupa ce l-a lovit de mai multe ori in cap.

Victima a fost in coma mai multe zile dupa acel atac si abia acum a putut povesti coerent, in fata politistilor, ce s-a intamplat. La mijloc ar fi vorba despre o suma de bani, spun anchetatorii. 

Atacul a avut loc in urma cu trei saptamani. Atunci, un barbat a fost gasit incontient in fata blocului. Avea mai multe lovituri in zona capului, iar initial politistii au luat in calcul inclusiv varianta unui accident rutier.

Timp de patru zile, barbatul a fost in spital, in coma. Politistii au inceput investigatiile si au verificat inclusiv ultimul numar cu care s-a vorbit de pe telefonul victimei. Asa au ajuns la principalul suspect. Cand victima si-a revenit, a povestit ce i s-a intamplat.

Le-a spus politistilor ca totul are legatura cu o suma de bani, pe care i-a imprumutat-o unei persoane care locuieste in Germania. Respectivul nu ar mai fi vrut sa ii inapoieze banii. In schimb, l-a trimis pe individul arestat marti pentru intimidare.

Victima si agresorul s-au intalnit chiar inainte de atac pentru a ajunge la o intelegere. Ranitul povesteste insa ca in momentul cand s-a intors cu spatele a fost lovit puternic cu o bata de baseball.

A incercat sa riposteze, insa atunci a mai fost lovit de cateva ori si a cazut inconstient. A avut noroc si a fost vazut in scurt timp de un trecator, care a sunat la 112.

Atilla Rasca, victima: "Daca nu eram sportiv, eram mort la ora asta, fac sport de la varsta de 6 ani, eram la doi metri sub pamant, nu mai apucam sa vorbesc cu dumneavoastra, am dat mana cu el si m-am intors direct, am luat o bata in cap si am fost pe jos".

In timp ce ranitul zacea pe un pat de spital, locuinta lui a fost sparta. Hotii i-au luat televizoare, haine si bani, pe care le-au transportat chiar cu masina victimei. Apoi au abandonat autoturismul. Barbatul crede ca furtul are legatura tot cu cei zece mii de euro imprumutati.

Principalul suspect este recidivist. A mai facut inchisoare pentru santaj si vatamare corporala.


VIDEO PROTVPLUS.RO