Razvan Vasilescu a suferit un infarct si a fost operat pe cord, marti seara, la Spitalul Floreasca. In ce stare este actorul

Ultima actualizare: 19-02-2016 07:10
Razvan Vasilescu

Actorul Razvan Vasilescu a fost operat pe cord marti seara. A ajuns in grija medicilor dupa ce a suferit un infarct miocardic. Potrivit doctorilor de la spitalul Floreasca, a trecut cu bine de aceasta interventie.

Operatia s-a incheiat in jurul orei 20:00, in sectia de Chirurgie Cardiovasculara, iar acum Razvan Vasilescu se afla internat la Terapie Intensiva, la spitalul Floreasca, sub supravegherea medicului Serban Bradisteanu, care spune ca actorul este in stare buna.

Razvan Vasilescu a ajuns pe masa de operatie din cauza unui infarct miocardic. A fost supus marti seara unei operatii care a presupus ca inima pacientului sa fie oprita. Operatia la care a fost supus Razvan Vasilescu a fost facuta pentru revascularizarea cordului. In timpul unei astfel de operatii, o vena sau o artera sanatoasa este recoltata din alta parte a corpului si este grefata pe artera bolnava a inimii, pentru ca sangele sa circule cum trebuie si sa poata fi oxigenat.

Aceasta interventie se face cu oprirea cordului si trecerea pacientului pe aparatul de circulatie extracorporala.

Actorul va mai ramane 2-3 zile la Terapie Intensiva, in functie de cum evolueaza starea sa de sanatate, iar apoi va mai sta cateva zile in spital, sub supravegherea medicilor. Razvan Vasilescu a mai avut suferinte cardiace in trecut. Dar acum, a trecut cu bine de acest hop si medicii spera sa isi revina cat mai repede.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO