Răsturnare de situație în Sectorul 5. Primăria a suspendat dispoziţia privind unele restricții suplimentare

Dată publicare: 25-03-2021 11:08
Dată actualizare: 25-03-2021 11:18


Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5 a decis, joi, suspendarea deciziei prin care s-au impus măsuri suplimentare de limitare a pandemiei, între care program mai scurt la toţi agenţii economici.

Măsura a fost luată după o discuţie telefonică cu prefectul Capitalei, Alin Stoica.

”În urma unei discuţii telefonice pe care Prefectul Capitalei a avut-o cu Primarul Sectorului 5 în această dimineaţă, Primăria Sectorului 5 a decis să suspende pentru moment dispoziţia dată ieri, 24 martie, privind unele măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19 pe raza sectorului”, a transmis, joi, Primăria Sector 5, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că, la solicitarea prefectului, primarul a fost de acord să aştepte deciziile care urmează să fie luate la nivel de Guvern şi care presupun adoptarea unor măsuri unitare la nivelul Capitalei.

”Cei doi oficiali au căzut de acord în privinţa faptului că mai presus de orice este interesul şi sănătatea cetăţenilor, iar situaţia epidemiologică actuală necesită adoptarea unor măsuri suplimentare”, a mai transmis Primăria Sector 5.

Anterior, prefectul Alin Stoica a anunţat că va ataca în contencios administrativ deciziile referitoare la restricţiile decise de Primăria Sectorului 5.

Primăria a stabilit, miercuri, ca toţi agenţii economici să aibă program mai scurt, atât în timpul săptămânii, cât şi în week-end.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO