Profesor de actorie, suspectat de corupere sexuală de minori. Jocul pe care l-ar fi inventat

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2018 12:53
Categorie: Actualitate

Un caz revoltător îl are în prim plan pe un tânăr profesor de actorie din Bucureşti.

Bărbatul de 30 de ani este arestat la domiciliu sub acuzaţia de corupere sexuală de minori, după ce şi-ar fi convins unii dintre elevi să facă poze indecente şi gesturi cu tentă sexuală. Profesorul a refuzat să dea declaraţii, dar ne-a transmis că este nevinovat şi că dosarul este încă în faza de cercetare.

Dragoş Savu, în vârstă de 30 de ani a reuşit să pună bazele unei poveşti de succes, dar după cum spun procurorii, - le-ar fi spus copiilor care veneau cu încredere la cursurile lui că trebuie să nu spună nimănui despre anumite practici exersate cu ei, după ora de teatru.

Bărbatul preda cursuri de actorie într-o şcoală unde închiriase o sală. Şi avea destul de mult succes dacă stăm să ne gândim că a reuşit să atragă 60 de copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani. Copii talentaţi care chiar au câştigat câteva concursuri naţionale.

După cursuri însă, susţin poliţiştii Sectorului 6, bărbatul şi-ar fi petrecut ore în şir ca să şi convingă unii învăţăcei să facă şi altfel de exerciţii, nepotrivite pentru vârsta lor. Doar că unii părinţi au aflat totul, au depus plângeri la poliţie, şi o dată cu ele şi pozele şi conversaţiile incriminatorii.

"Nu e bine să se afle întrucât se poate interpreta greşit. Inclusiv de adulţi, nu doar de colegi.. e un exerciţiu care se face în Facultatea de Actorie şi e cam greu.." (Sursa: referat de arestare).

Anchetatorii susţin că bărbatul ar fi inventat inclusiv un joc banal în aparenţă, dar "murdar" în esenţă, cu care ar fi reuşit să-şi atragă victimele. Astfel ar fi reuşit să le convingă să facă poze şi gesturi cu tentă sexuală.

"Nu mai aduce vorba despre exerciţiul acela cu nimeni... pentru că nu vreau să ştie nimeni... doar noi doi. Adică nu că ar fi secret dar, nah, după aceea se duce vorba şi nu e timpul şi nici cazul să facem cu toţii exerciţiul". Sursa: referat de arestare.

În fata poliţiştilor, profesorul a refuzat să dea vreo declaraţie. În instanţă, în fata judecătorilor, s-a apărat, susţinând că gesturile pe care le făcea cu cei mici i s-au părut normale, nicidecum obscene.

În acest moment bărbatul este cercetat în arest la domiciliu. Profesorul a declarat pentru Știrile Pro TV că la sfârşitul anchetei se va demonstra că este nevinovat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Român prins în flagrant de ”vânătorii de pedofili” din Irlanda. Ce i-au făcut
Român prins în flagrant de ”vânătorii de pedofili” din Irlanda. Ce i-au făcut
VIDEO PROTVPLUS.RO
politie
Băiat de 14 ani, reținut de polițiști, după ce a jefuit 18 mașini
Frații Săndulache, proxeneții din Spania, au fost condamnați la 108 ani de închisoare
Ministrul Justiţiei, acuzat de comunicare de informaţii false în cazul crimei de la Mediaş. Ce a spus Toader despre criminal
Cutremur în România, vineri dimineața. S-a produs la o adâncime de 129 de kilometri
Greșeala făcută de un șofer care a băgat 3 oameni în spital, în Bragadiru
Proteste în Râmnicu Vâlcea, după ce doi copii au ajuns în stare gravă în Capitală
inendiu targoviste
Incendiu într-o casă din Târgoviște. Acuzațiile aduse de vecini proprietarei
Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Argeş. Şase echipaje de pompieri au intervenit
Femeie din Buzău moartă în incendiul care i-a cuprins casa. Suspiciunea pompierilor
Al 11-lea deces din cauza gripei - un bărbat de 60 de ani. Recomandările medicilor
Mesajul unui miner revoltat pentru premierul Dăncilă: ”Suntem praf, coană Viorica”
Rezultate LOTO 6 din 49 - 17 ianuarie 2019. Numerele căștigătoare