Paul de România, Steinmetz, Siberstein şi Ignatenko, daţi în urmărire internaţională

Ultima actualizare: 20-12-2020 16:07
Prințul Paul și Remus Truică, condamnați de vi...
Prințul Paul, de negăsit. Dezvăluirile Patricie...

Paul al României, nepotul Regelui Carol al II-lea, este căutat de peste două zile. A fost dat în urmărire internațională, împreună cu cei doi oameni de afaceri israelieni şi cu Nela Ignatenko.

Poliţia Română i-a dat în urmărire internaţională pe Paul de România, Tal Silberstein, Benjamin Steinmetz şi Nela Ignatenko. Oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein şi Benyamin Steinmetz şi Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu) fuseseră condamnaţi la 5 ani de închisoare cu executare, în vreme ce Paul a primit 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul de retrocedare ilegală a fermei regale Băneasa și a unei părți din Pădurea Snagov.

În schimb, Remus Truică, milionar român, și fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, este deja la pușcărie. Va sta acolo 7 ani, în același dosar penal.

Dacă nu ar fi vorba de un prejudiciu de 145 de milioane de euro, cei doi ar putea părea protagoniștii unei povești romantice cu iz regal și iubiri fulgerătoare.

Celebra cântăreață Patricia Kaas a scris multe rânduri depre Remus Truică.

Ironia sorții face ca iubirea lor să fi început tot la Snagov, la o petrecere privată dată de Remus Truică, cel care avea să fie condamnat, laolaltă cu Paul al României și doi oameni de afaceri israelieni, care au oferit consultanță, unor politicieni români.

Reședința lui Paul al României

Reporter - Unde este soțul dumneavoastră?
Prințesa Lia - Mai târziu, mai târziu. Mulțumesc!
Reporter - Se va preda singur? A fugit?”.

Poliția l-a căutat la vila din București pe Paul-Philippe al României să-l ducă la închisoare. Acasă era însă doar Lia, soția nepotului Regelui Carol al II-lea.

 

Paul de România ar fi fugit în Portugalia

 

Îmbrăcată în blănuri și accesorii animal-print și machiată impecabil, Lia a României le-ar fi spus polițiștilor că Paul ar fi în Portugalia.

Polițiștii au intrat în casa Prințului Paul al României și, din ce s-a văzut de afară, au aprins pe rând luminile la fiecare etaj al casei și au căutat în fiecare cameră. După câteva minute, Poliția și-a dat seama că Prințul nu este la domiciliu.

În schimb, Remus Truică, complicele Printului Paul, a fost găsit de polițiști pe domeniul său impresionant din Snagov.

Față de cei 7 ani de pușcărie primiți de milionarul Truică, fost șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, cei 3 ani și 4 luni de pușcărie primiți de Paul al României par o bagatelă.

Omul de afaceri Remus Truică a fost preluat de acasă de polițiști și adus la Penitenciarul Rahova pentru a-și executa pedeapsa.

Remus Truică are de altfel și cea mai mare pedeapsă în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a pădurii din Snagov.

Complicii israelieni Beniamin Steinmetz și Tal Silberstein, care urmau să preia terenurile și să le revândă, au fost condamnați de Curtea Supremă la câte 5 ani cu executare. În lipsă, însă.

România are o istorie lungă cu persoanele condamnate aici și care au plecat în Israel înainte de sentința finală.

Pentru că statul evreu nu-și extrădează cetățenii, Sorin Beraru sau Ioana Maria Vlas au fost de neatins cât timp s-au aflat pe teritoriul israelian.

Mama FNI și-a ispășit condamnarea doar pentru că a decis ea să revină în România.

Din 2006, Paul al României a tot revendicat imobile, terenuri, ferme, podgorii, păduri și lacuri, doar pe baza faptului că este nepotul Regelui Carol al II-lea.

Chiar dacă nu a fost recunoscut niciodată ca membru de către Casa Regală a României, Paul Philippe a găsit cui să vândă ce nu avea dreptul să primească, ci ceea ce-și dorea să primească. Printre ei, Remus Truică. Paul a susținut mereu că e nevinovat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO