Prințul Nicolae s-a logodit cu o româncă. Reacția Casei Regale

×
Codul embed a fost copiat

Nepotul Regelui Mihai, prințul Nicolae, a anunțat pe Facebook că s-a logodit cu Alina Binder.

Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe numele său după ce a fost exclus din linia succesorală, a publicat pe contul său de Facebook o fotografie alături de logodnica sa.

Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii.

De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.” - a scris Nicolae pe rețeaua de socializare.

Citește și
Regele Mihai, Principele Nicolae - Agerpres
Prima reactie a lui Nicolae dupa ce Regele Mihai i-a retras titlul de principe. "Am reflectat la viitorul tarii si al Casei"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

 

 Viitoarea doamnă Medfordth Millls, Alina Binder, a apărut prima dată în atenţia presei în urmă cu 6 ani. Ziarele mondene scriau atunci despre relaţia ei cu Sebastian Blaga, fiul liberalului Vasile Blaga. Ea este din Bucureşti, a terminat ASE-ul şi a lucrat pentru o companie de taxi şi pentru Asociaţia Piloţilor din România.

Nicolae spune că îi leagă interesele şi pasiunile comune, dar şi modul în care privesc întemeierea unei familii, iar nuntă este deja plănuită pentru vara anului viitor.

El a mai precizat că l-a anunțat pe Regele Mihai de acest eveniment, iar Majestea Sa  l-a felicitat. Nunta va avea loc în vara anului 2018.

”Am cerut acordul părinților Domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit vestea bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare.

Nunta va avea loc în vara anului 2018.” - a mai precizat Prințul Nicolae.

La scurt timp după acest anunț, biroul de presă al casei Regale a României a transmis un comunicat în care a precizat că Majestatea Sa Regele Mihai a luat la cunoștință despre acest eveniment, că l-a felicitat pe Nicolae, dar că recizia de retragere a titlului de principe rămâne neschimbată.

Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte.

Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.” - se arată în comunicat.

Pe 1 august 2015, Regele Mihai i-a retras Prințului Nicolae titlul de principe al României, din cauza unui copil pe care Nicolae l-ar avea în afara instituției căsătoriei, cu o tânără româncă.

La rândul său, Nicolae a afirmat că a invitat-o pe femeie, Nicoleta Cîrjan, împreună cu fiica sa la Institutul de Medicina Legală Mina Minovici.

El a mai spus că, în condiţiile în care “afirmaţiile pe tema paternităţii au continuat”, i-a adresat acesteia, prin intermediul avocatului “o ultima solicitare” pentru efectuarea testului ADN, dar şi de această dată răspunsul a fost NU.

Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României, în condiţiile în care Prinţul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa).

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat:
Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat: "Am avertizat-o inca din septembrie"

Nepotul Regelui Mihai vrea sa o dea in judecata, pentru calomnie, pe Nicoleta Carjan, tanara cu care a recunoscut ca a avut o relatie si care spune ca i-ar fi facut un copil.

Prima reactie a lui Nicolae dupa ce Regele Mihai i-a retras titlul de principe.
Prima reactie a lui Nicolae dupa ce Regele Mihai i-a retras titlul de principe. "Am reflectat la viitorul tarii si al Casei"

La o zi dupa decizia uluitoare a Regelui Mihai de a-si lasa nepotul fara titlul de Alteta si de a-l inlatura din succesiunea la tron, tanarul Nicolae reactioneaza.

Ordinea de Succesiune la Tron, Principesa Margareta devine custode al Coroanei. INFOGRAFIC cu membrii Familiei Regale
Ordinea de Succesiune la Tron, Principesa Margareta devine custode al Coroanei. INFOGRAFIC cu membrii Familiei Regale

In urma deciziei Regelui Mihai de anul trecut de a-l exclude pe Principele Nicolae din randul succesorilor la Coroana si de a-l lasa fara titulatura oficiala, s-a modificat ordinea succesiunii la tron.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.