Prințul Nicolae s-a logodit cu o româncă. Reacția Casei Regale

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Luni 21 August 2017 10:34
Categorie: Actualitate

Nepotul Regelui Mihai, prințul Nicolae, a anunțat pe Facebook că s-a logodit cu Alina Binder.

Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe numele său după ce a fost exclus din linia succesorală, a publicat pe contul său de Facebook o fotografie alături de logodnica sa.

Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii.

De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.” - a scris Nicolae pe rețeaua de socializare.

Prima reactie a lui Nicolae dupa ce Regele Mihai i-a retras titlul de principe. "Am reflectat la viitorul tarii si al Casei"

 

 Viitoarea doamnă Medfordth Millls, Alina Binder, a apărut prima dată în atenţia presei în urmă cu 6 ani. Ziarele mondene scriau atunci despre relaţia ei cu Sebastian Blaga, fiul liberalului Vasile Blaga. Ea este din Bucureşti, a terminat ASE-ul şi a lucrat pentru o companie de taxi şi pentru Asociaţia Piloţilor din România.

Nicolae spune că îi leagă interesele şi pasiunile comune, dar şi modul în care privesc întemeierea unei familii, iar nuntă este deja plănuită pentru vara anului viitor.

El a mai precizat că l-a anunțat pe Regele Mihai de acest eveniment, iar Majestea Sa  l-a felicitat. Nunta va avea loc în vara anului 2018.

”Am cerut acordul părinților Domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit vestea bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare.

Nunta va avea loc în vara anului 2018.” - a mai precizat Prințul Nicolae.

La scurt timp după acest anunț, biroul de presă al casei Regale a României a transmis un comunicat în care a precizat că Majestatea Sa Regele Mihai a luat la cunoștință despre acest eveniment, că l-a felicitat pe Nicolae, dar că recizia de retragere a titlului de principe rămâne neschimbată.

Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte.

Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.” - se arată în comunicat.

Pe 1 august 2015, Regele Mihai i-a retras Prințului Nicolae titlul de principe al României, din cauza unui copil pe care Nicolae l-ar avea în afara instituției căsătoriei, cu o tânără româncă.

La rândul său, Nicolae a afirmat că a invitat-o pe femeie, Nicoleta Cîrjan, împreună cu fiica sa la Institutul de Medicina Legală Mina Minovici.

El a mai spus că, în condiţiile în care “afirmaţiile pe tema paternităţii au continuat”, i-a adresat acesteia, prin intermediul avocatului “o ultima solicitare” pentru efectuarea testului ADN, dar şi de această dată răspunsul a fost NU.

Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României, în condiţiile în care Prinţul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa).

 

 

Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat:

Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat: "Am avertizat-o inca din septembrie"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vicepremierul Liviu Dragnea (stg.), ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, participa la sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in care se acorda votul pentru Eduard Hellvig (dr.), propus pentru a ocupa functia de director a

Ministerul Dezvoltării a încheiat protocoale cu SRI în perioada când era condus de Dragnea

Scandalul “Şpagă pentru Prima Casă”. Cât costa să primeşti o aprobare în 60 de secunde în loc de 6 luni

Ministrul Finanţelor îi dă un ultimatum şefului Fiscului în cazul casei lui Iohannis, care nu aparţine însă statului

Harta celor mai afectate zone din țară de penele de curent. Vremea i-a lăsat pe români pe întuneric

Furtună violentă în Harghita. Trei localități au rămas fără curent electric

Marius Ancuța, cunoscutul comentator de snooker, a murit la vârsta de 50 de ani

loto 6/49

A fost câștigat marele premiu de la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul norocos

Funcţionari bănuiţi că au luat șpăgi de sute de euro pentru urgentarea dosarelor la "Prima casă"

Sunați la 112 dacă o vedeți pe această adolescentă. Mesajul Poliției Române

CTP: ”Președintele ne comunică faptul că muncește. Acum a profitat tactic”

Sentinţa definitivă în cazul dublei explozii din Sighetul Marmaţiei. Vinovaţii au scăpat de închisoare

A șasea zi fără apă potabilă în Bacău. Situația delicată în care se află Spitalul Județean