Prințul Nicolae s-a logodit cu o româncă. Reacția Casei Regale

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Luni 21 August 2017 10:34
Categorie: Actualitate

Nepotul Regelui Mihai, prințul Nicolae, a anunțat pe Facebook că s-a logodit cu Alina Binder.

Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe numele său după ce a fost exclus din linia succesorală, a publicat pe contul său de Facebook o fotografie alături de logodnica sa.

Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii.

De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.” - a scris Nicolae pe rețeaua de socializare.

 

 Viitoarea doamnă Medfordth Millls, Alina Binder, a apărut prima dată în atenţia presei în urmă cu 6 ani. Ziarele mondene scriau atunci despre relaţia ei cu Sebastian Blaga, fiul liberalului Vasile Blaga. Ea este din Bucureşti, a terminat ASE-ul şi a lucrat pentru o companie de taxi şi pentru Asociaţia Piloţilor din România.

Nicolae spune că îi leagă interesele şi pasiunile comune, dar şi modul în care privesc întemeierea unei familii, iar nuntă este deja plănuită pentru vara anului viitor.

El a mai precizat că l-a anunțat pe Regele Mihai de acest eveniment, iar Majestea Sa  l-a felicitat. Nunta va avea loc în vara anului 2018.

”Am cerut acordul părinților Domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit vestea bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare.

Nunta va avea loc în vara anului 2018.” - a mai precizat Prințul Nicolae.

La scurt timp după acest anunț, biroul de presă al casei Regale a României a transmis un comunicat în care a precizat că Majestatea Sa Regele Mihai a luat la cunoștință despre acest eveniment, că l-a felicitat pe Nicolae, dar că recizia de retragere a titlului de principe rămâne neschimbată.

Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte.

Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.” - se arată în comunicat.

Pe 1 august 2015, Regele Mihai i-a retras Prințului Nicolae titlul de principe al României, din cauza unui copil pe care Nicolae l-ar avea în afara instituției căsătoriei, cu o tânără româncă.

La rândul său, Nicolae a afirmat că a invitat-o pe femeie, Nicoleta Cîrjan, împreună cu fiica sa la Institutul de Medicina Legală Mina Minovici.

El a mai spus că, în condiţiile în care “afirmaţiile pe tema paternităţii au continuat”, i-a adresat acesteia, prin intermediul avocatului “o ultima solicitare” pentru efectuarea testului ADN, dar şi de această dată răspunsul a fost NU.

Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României, în condiţiile în care Prinţul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa).

 

 

Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat:
Principele Nicolae vrea sa o dea in judecata pe tanara cu care ar avea un copil. Avocat: "Am avertizat-o inca din septembrie"
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
incendiu, constanta, case,
Două case din judeţul Constanţa au fost distruse într-un incendiu
Olguța Vasilescu: Lucrăm la o HG pentru majorarea salariului minim din 1 ianuarie 2019
Ștefan Caramitru explică incidentul cu Valentin Dragnea: ”Soția lui ne-a persiflat”
Un nou caz de pestă porcină africană, confirmat în județul Giurgiu
Propagandă mincinoasă înaintea referendumului. Afișul pus pe un bloc din Timișoara
Urs, filmat cum distruge o ușă închisă cu lacăt. Paznicii s-au înarmat cu clopoțel și fluier
Dasaev
Decizia instanței în cazul lui Dasaev, principalul suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați
Anchetă pentru ultraj la Arad, după ce doi poliţişti au fost bătuţi de un şofer
Procurorul general al României îi răspunde ministrului Dan: ”Anchetă imparțială”
Fiul lui Dragnea și soția sa ar fi fost agresați verbal pe stradă. Cei doi au depus plângere
Proprietarii de apartamente, obligaţi prin lege să vină la şedinţele de bloc
MAPN schimbă legea armatei obligatorii. Tinerii, obligaţi să anunţe când pleacă din ţară