Primul mesaj al lui Marcel Pavel, după ce a scăpat de Covid-19: "Dumnezeu să ne ocrotească!"

Ultima actualizare: 01-07-2020 16:02
Marcel Pavel
Marcel Pavel

Cântărețul Marcel Pavel a postat un mesaj pe Instagram, miercuri, în ziua în care a fost externat din spital, după ce a suferit o dublă pneumonie și a fost infectat cu coronavirus.

Marcel Pavel a fost subiectul unor controverse, la mijlocul lunii iunie, după ce a anunțat, pe Facebook, că a fost infectat cu coronavirus și medicii l-au diagnosticat și cu dublă pneumonie.

Cântărețul a fost nevoit să șteargă două postări de pe rețelele de socializare, după ce a fost jignit, oamenii acuzându-l că ar fi luat bani ca să declare că are Covid-19.

Marcel Pavel a ieșit din spital miercuri dimineață, el postând pe Instagram un mesaj prin care anunța că astăzi este ziua fiicei sale, Yuvenalia Ioana, care împlinește 7 ani.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris cântărețul.

 

 

 

Zilele trecute, Marcel Pavel a postat și un mesaj de La mulți ani pentru cei care poartă numele Sfinților Petru și Pavel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO