Prim-solista Teatrului National de Opereta Amelia Antoniu divorteaza

Ultima actualizare: 12-04-2012 00:04
Amelia Antoniu

Amelia Antoniu divorteaza de sotul sau Niculae, cererea fiind inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 si urmand sa se judece in 7 noiembrie.

Adriana Amelia Gament-Antoniu si sotul sau Niculae au depus cerere de divort la Judecatoria Sectorului 1 in 1 septembrie. In cererea de divort, prim-solista Teatrului National de Opereta cere sa revina la numele avut anterior.

Totodata, instanta urmeaza sa ia o decizie si in ce priveste incredintarea fetitei lor, nascuta in februarie. Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a stabilit ca primul termen in procesul de divort sa fie in 7 noiembrie.

Niculae Gament-Antoniu a declarat ca desi a fost inregistrata solicitare la instanta, nu se va ajunge la divort.

"Nu doresc acest divort, dovada este si faptul ca stam impreuna. Una este ce apare scris la instanta si alta ce se va intampla in fata judecatorilor", a spus Niculae Gament-Antoniu.

Amelia si Niculae Gament-Antoniu au o fetita, nascuta in februarie 2011.

In aprilie 2010 prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" a fost infectata cu un germene din Spitalul CF2 din Capitala, unde a fost supusa unei interventii de cauterizare de col uterin.

Ea a intrat in soc septic si a fost dusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucusti, unde a stat internata aproximativ trei saptamani.

Ulterior, pe 14 mai 2010, Amelia Antoniu a fost internata in Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Capitala, dupa ce a facut febra 39 de grade si a acuzat dureri de spate, de rinichi si de plamani.

Medicii au spus atunci ca Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externata la sfarsitul lunii mai 2010.

In urma scandalului de la Spitalul CF2, managerul Constantin Tanase, seful Sectiei de obstetrica-ginecologie, Cristian Gherasie, si trei medici coordonatori pe specialitatile Medicina interna, Urologie si ATI au fost demisi.

Sotul Ameliei Antoniu a depus, in 19 mai 2010, plangere penala la Parchetul Tribunalului Bucuresti si la Sectia 1 Politie impotriva Spitalului CF2, el declarand ca vrea ca toti cei vinovati sa fie sanctionati, iar necazul suferit de sotia sa sa nu se mai repete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO