A ucis in contul unei datorii. Detaliile primului asasinat din Romania,comandat de dragul asigurarii

Ultima actualizare: 25-10-2012 15:25

VIDEO. Premiera in Romania! Avocatul brasovean Victor Teodorescu este acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale pentru a incasa asigurarea de viata.

Miercuri dimineata, anchetatorii au descins la domiciliul avocatului Victor Teodorescu.

Doctorita psihiatru, macelarita la Brasov. Legistii, socati: 40 de lovituri

Barbatul va fi transportat la Bucuresti, pentru audieri. Cercetarea cazului este realizata de Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme.

Harta dinamica a Romaniei. Butoneaza-ti tara si afla ce vrei tu despre ea

Teodorescu a fost pus sub invinuire pentru acuzatia de instigare la omor.

Avocatul l-a angajat pe Erwin Victor Presmereanu sa ii ucida sotia, in contul unei datorii de aproximativ 60.000 de euro, pe care ar fi avut-o mama lui Presmereanu la avocat.

 

Injunghiata de 25 de ori in gat

Violeta Teodorescu, in varsta de 45 de ani, sotia avocatului brasovean Victor Teodorescu, a fost gasita moarta in locuinta sa, in 29 martie.

Femeia a fost injunghiata cu un cutit de 25 de ori in gat. La cap avea inca 15 lovituri, cu un corp dur.

Erwin Victor Presmereanu, in varsta de 21 de ani, a fost arestat preventiv in 2 aprilie, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Un fost traficant de droguri, arestat in cazul doctoritei ucise de la Brasov

Fratele doctoritei macelarite la Brasov a fost pe lista suspectilor

Tanarul a fost arestat in urma amprentelor care s-au gasit in apartamentul sotilor Teodorescu, insa el si-a sustinut nevinovatia si a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice.

In 7 iunie, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a dispus ca dosarul privind uciderea sotiei unui avocat din Brasov, in care este cercetat Erwin Victor Presmereanu, sa fie preluat de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Desi era medic psihiatru, Violeta Teodorescu a lucrat cativa ani pentru o companie farmaceutica internationala. Sefii ei povestesc ca era unul dintre cei mai buni angajati si se declara socati de cele intamplate. Acasa ducea o viata linistita.

Legaturi periculoase. Asasinat la comanda in cazul doctoritei de la Brasov

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO