Polițistul din Cluj, rănit la cap într-un accident de motocicletă, se simte mai bine

Dată publicare: 15-05-2018 12:53
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Poliţistul de 27 de ani din Cluj, rănit grav la cap, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un accident de motocicletă, se simte mai bine.

Medicii au reuşit să îi oprească hemoragiile interne, dar în continuare îl monitorizează atent. Colegii de breaslă au sărit în ajutorul său în număr mare şi au donat sânge la Centrul de Transfuzii din Cluj.

Starea tânărului de 27 de ani rămâne în continuare gravă, dar evoluează în bine. Nu mai are hemoragii interne, dar respiră în continuare cu ajutorul aparatelor.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Cluj s-au luptat să îi salveze viaţa şi impresionaţi de cele întâmplate, peste 60 de poliţişti au donat sânge la finalul săptămânii trecute la Centrul de Transfuzii din Cluj ca să îi salveze viaţa colegului lor. Aceştia s-au mobilizat pe reţelele sociale.

Poliţistul a fost accidentat săptămâna trecută joi pe un bulevard principal din centrul oraşului, dar din cauza vitezei - spun anchetatorii - a pierdut controlul motocicletei şi s-a lovit de un autoturism.


VIDEO PROTVPLUS.RO