Ploile din vestul ţării au smuls asfaltul de pe o şosea. Un sat a ajuns sub ape


Ultimul update: Joi 02 Mai 2019 10:13
Data publicarii: Joi 02 Mai 2019 08:11
Categorie: Stiri actuale

Gheața transformată ulterior în șuvoaie a distrus porțiuni întinse din podgorii renumite aflate în Prahova și Buzău, dar şi câteva şosele din Banat.

Vremea s-a schimbat brusc în toată țara și în unele zone a căzut grindină în cantități impresionante. Iar pericolul nu a trecut. În vestul țării rămâne în vigoare un cod galben de inundații. Iar în sud și sud-est vântul pune probleme mari.

Rău a fost şi în Timiş. A plouat mult, iar viiturile formate au acoperit gospodarii şi drumuri comunale. De pildă, porţiuni dintr-o sosea din localitatea Poieni s-au transformat în lacuri şi maşinile au înaintat cu greu.

 

Asfaltul de pe o şosea din Banat, smuls de forţa apelor

 

În Caras Severin, bucăţi din malurile unor râuri s-au surpat, iar pompierii au intervenit în zona pentru a asigura perimetrul.

Militarii au fost chemaţi şi pentru a curăţa un drum judeţean afectat serios de natura dezlănţuită. Asfaltul a fost smuls practic de pe şosea

De asemenea, frigul din vestul ţării a determinat societatea de energie termică din Timişoara să repornească încălzirea din apartamente. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare o să fie şi mai frig, deoarece este vorba de aer venit din regiunea polară.

Specialiştii spun că temperaturile sunt sub cele normale pentru această perioadă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Mașinile dintr-o parcare, acoperite de apă. Ce s-a întâmplat
Tornadă devastatoare în SUA. Scene ca după bombardament, lăsate în urmă
O furtună a luat pe sus case, avioane şi TIR-uri în Texas. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO