ANIMATIE GRAFICA. Doi tineri au fost la un pas sa moara electrocutati, in timpul furtunii de duminica din Capitala

Dată publicare: 17-05-2015 21:31
Dată actualizare: 20-05-2015 06:55


ANIMATIE GRAFICA. Doi tineri au fost la un pas sa ...
Ploaie torentiala si grindina in Capitala. Trafic ...
Furtuna in Bucuresti: mai multe strazi au fost inu...

Doi tineri au fost cat pe ce sa-si piarda viata duminica seara, cand Bucurestiul a fost inundat de o ploaie torentiala.

Cativa copaci doborati de vant au rupt firele de inalta tensiune, care au cazut in apa de pe asfalt. Victimele treceau prin zona si s-au electrocutat. Au fost transportate de urgenta la spital si viata lor nu mai este in pericol.

Furtuna de duminica seara a fost nemiloasa. Ploaia torentiala a paralizat traficul in cateva minute. Mai multi copaci au cazut si au rupt firele de inalta tensiune.

In zona 11 iunie, din centrul Capitalei, un astfel de incident a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie. Cablurile rupte au ajuns pe strada si au produs un scurtcircuit. Fara sa stie ce ii asteapta, doi tineri, care incercau sa traverseze strada, s-au electrocutat. Unul dintre ei, un baiat de 19 ani, nu credea ca o sa mai scape cu viata.

Martor: "l-a secerat. Noroc ca pompierul a fost la doi metri de el. L-a luat din apa, tipand si el si pompierul. Si l-a bagat repede in SMURD. Potopul de pe lume, piatra si apa."

O ambulanta l-a transportat la spitalul Municipal. Acum, Ahmed e in afara oricarui pericol.

Ahmed Senol: "Zice ca are arsuri pe maini si la cot si la picior, ca a fost cumplit ce s-a intamplat."

Mama victimei: "Nu stiu ce putere a avut baiatul si a urcat sus in casa. Medicii au venit repede."

Dupa cateva clipe, la cativa metri distanta, un alt barbat s-a electrocutat si a avut nevoie de ajutorul medicilor. A lesinat si in urma cazaturii si-a rupt o mana.

Martor: "El tremura asa, se zbatea, au venit pompierii, l-au apucat. Si pompierii au inceput sa strige la noi: "Nu intrati in apa ca va curenteaza!"

Cei doi sunt acum in stare buna, dar specialistii spun ca au avut noroc si ca riscurile in astfel de cazuri sunt foarte grave si pot duce chiar la deces.

Echipele de interventie au avut de lucru pana tarziu in noapte. Cel putin 14 copaci au fost doborati de vant si zece masini avariate.
 

Tags: furtuna, bucuresti,


VIDEO PROTVPLUS.RO