Pedeapsa primită de şoferul filmat când făcea depăşiri periculoase cu cisterna


Ultimul update: Marti 05 Noiembrie 2019 18:19
Data publicarii: Marti 05 Noiembrie 2019 18:19
Categorie: Stiri actuale
sofer cisterna filmat

Şoferul unei autocisterne a fost amendat marţi şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, după ce a fost filmat în momentul în care efectua mai multe depăşiri neregulamentare pe DN76 Brad-Deva.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, şoferul este în vârstă de 30 de ani, este din localitatea Tomeşti, iar fapta pentru care a fost pedepsit a avut loc pe 24 octombrie.

"Bărbatul se afla la volanul unei autocisterne şi a fost filmat de camera de bord a unui autovehicul aflat în trafic, ulterior imaginile fiind postate în spaţiul online. Şoferul de 30 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Conform imaginilor şi comentariului care le însoţeşte, fapta ar fi avut loc pe raza localităţii hunedorene Săliştioara. În materialul video se poate observa cum autocisterna a depăşit mai multe maşini, chiar dacă marcajul era linie continuă, la un moment dat fiind traversată şi o alveolă de pe mijlocul drumului.

 

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO