(P) VIOTUR oferă soluții actualizate de transport persoane România Germania

Dată publicare: 07-07-2020 11:29
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


VIOTUR

Cu 15 ani de experiență pe piața transporturilor internaționale de persoane, VIOTUR deține în momentul de față titlul de reper pentru publicul român la capitolul promptitudine și profesionalism.

Din catalogul vast de servicii pe care VIOTUR îl pune la dispoziția celor interesați iese în evidență serviciul de transport persoane Romania Germania.

Pentru toți cei interesați, VIOTUR este agenția ce ia locul unui pilon de start la capitolul rezervări bilete online din România. Agenția în cauză colaborează doar cu firme de transport internațional renumite pentru profesionalism, dar și pentru parcurile auto moderne cu ajutorul cărora pot oferi doar servicii de top.

Informații utile despre serviciul transport persoane România - Germania

Pentru cei aflați în căutarea unei firme ce oferă servicii transport persoane România Germania, VIOTUR iese în evidență. Aceștia oferă, după cum s-a enunțat și anterior, posibilitatea de a achiziționa bilitele gratuit din mediul online. În completare, aceștia pun la dispoziotia clienților mai multe modalități de transport. Se poate aminti aici de:

   1. Transport cu microbuze

Persoanele ce aleg transportul cu microbuzul din România până în Germania trebuie să știe că șoferii îi vor conduce de la adresa proprie până la destinația lor finală. Mai pe scurt, VIOTUR include în acest pachet serviciul de transport Romania Germania la adresa.

   2. Transport cu autocar - microbuz

În acest caz, transportul de persoane cu plecare din România se va realiza cu autocarul până în Germania - Nurnberg. De acolo, fiecare pasager va fi transportat cu microbuzul până la domiciliul fiecărui oraș din Germania.

   3. Transport doar cu autocarul

Călătorii vor fi transportați pe tot traseul până în Germania cu autocarul. Aceștia vor fi lăsăți doar în stații fixe sau autogări, la ore fixe.

Biletele pot fi rezervate prin apel telefonic sau direct pe site!

VIOTUR le recomandă călătorilor să își rezerve biletele aferente serviciului transport internațional persoane România - Germania cu două, chiar trei zile înainte de plecare, pentru a fi siguri că găsesc un loc disponibil. Un operator le va oferi toate informațiile de care au nevoie pentru a fi siguri că vor călători sub semnul siguranței depline.

Pentru că rezervarea să se facă în funcție de preferințe, persoana în cauză trebuie să ofere informații despre orașul din care se dorește plecarea, destinația din Germania, dar și ziua plecării. Totodată, trebuie adăugat și codul poștal al adresei, alături de numărul de telefon personal - de aceste informații are nevoie șoferul pentru a ști cu exactitate de unde realizează preluarea.

Nicio cursă cu autocarul sau microbuzul nu va fi una caracterizată de factori de stres. Toate autovehiculele din flota auto a firmelor cu care VIOTUR colaborează sunt dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, dar și Wifi. În aceeași ordine de idei, compania VIOTUR își ia angajamentul de a le oferi clienților o masă gratuită la un restaurant aflat pe traseu.

În ceea ce privește prețul de transport persoane România - Germania, cei interesați regăsesc toate informațiile de care au nevoie pe site-ul viotur.ro, alături de lista orașelor din România și Germania din care se fac plecări, respectiv sosiri. Totodată, mai trebuie menționat că persoanele ce aleg să colaboreze cu VIOTUR nu sunt nevoite să plătească costuri extra pentru bagajele ce nu depășesc 45 kg.

Pentru și mai multe detalii, cei interesați sunt invitați să acceseze viotur.ro.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO