(P) 3 criterii pentru alegerea unui vestiar metalic adecvat

Dată publicare: 03-07-2020 17:47
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


vestiar

Indiferent că deții o fabrică, o sală de fitness sau un atelier auto, în majoritatea industriilor este nevoie de un vestiar metalic.

Acesta le va asigura angajaților și clienților confortul necesar, fiind în același timp mai avantajos decât mobilierul din lemn. Pentru că reprezintă o investiție pe termen lung, trebuie însă să alegi modelul potrivit. Iată trei criterii de care să ții cont pentru a face asta!

1. Dimensiuni
 

Chiar dacă ai măsurat lungimea și lățimea din încăpere, e important să iei în calcul și numărul de uși de care ai nevoie pe fiecare nivel. În general, vestiarele cu două compartimente sunt create pentru o singură persoană, deoarece dispun doar de două rafturi pentru hainele curate și murdare, împreună cu un spațiu pentru încălțăminte. Un astfel de vestiar metalic se găsește la prețuri reduse și se va potrivi în cazul în care angajații tăi sunt puțini la număr și poartă uniforme.

Pe de altă parte, o companie mare are nevoie de un model cu multe compartimente. Acesta are ușile mici, însă va permite mai multor persoane să-și păstreze în siguranță bunurile de valoare! Modelele de tip dulap casetat sunt create special pentru mediul educațional și în acestea se pot pune ghiozdane, cărți și alte materiale didactice.

Există însă și modele pentru sălile de fitness! Acestea vor conține un amortizor, care să reducă din zgomotul produs de închiderea ușii. De asemenea, majoritatea sunt prevăzute cu băncuță. Cu acest vestiar metalic, clienților le va fi mai ușor să-și schimbe hainele și se vor putea odihni la sfârșitul antrenamentului.

2. Material
 

Un model de calitate este alcătuit din tablă de oțel profilată și are minimum 0,6 mm grosime! Cât despre vopsea, aceasta va fi ignifugă și va rezista la contactul cu focul sau într-un incendiu. Este recomandat să fie și anticorozivă, deoarece rugina poate apărea ușor.

Totuși, există soluții speciale prin care o vei elimina rapid și pe aceasta. Iar dacă terminația vestiarului este reglabilă pe înălțime, vei putea curăța toate zonele fără efort. Asigură-te doar că achiziționezi un vestiar metalic care să vină deja asamblat sau că ai o persoană calificată pentru montaj! Acest proces este dificil și materialul va fi deteriorat dacă faci greșeli.

3. Îmbunătățiri
 

Fiecare model este creat diferit! De aceea, e important să decizi care va fi rolul acestuia. Ai nevoie de protecție? În acest caz, poate consideri că un model care să aibă închiderea cu cheie nu va fi suficient.

Din fericire, poți găsi și vestiare care să aibă mâner antiefracție, închidere în trei puncte, cu monedă și cu cifru mecanic sau electronic. Pentru aerisire, există și dotări suplimentare, cum ar fi fante în acoperiș sau găuri de ventilație în partea superioară și cea inferioară. Un vestiar metalic poate fi prevăzut și cu bare pentru umerașe de haine sau agățători tip cârlig și alte accesorii suplimentare. Suportă însă o greutate redusă și ar fi bine să iei în calcul și acest factor.

De unde să cumperi un vestiar metalic?
 

Alegerea acestei piese de mobilier poate fi o adevărată provocare! Totuși, pe piață există și furnizori de încredere. Pe OfficeClass.ro vei găsi o gamă variată de vestiare metalice la prețuri accesibile și dispui de livrare gratuită direct la ușa biroului!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO