Ororile din Comănești. Ce a vrut să facă criminalul după ce și-a ucis soția

Ultima actualizare: 15-01-2020 19:14

S-au derulat scene de coșmar în orașul Comăneşti din județul Bacău. Un om de afaceri din localitate și-a ucis soția în bătaie, după care și-a terorizat vecinii, cărora le-a spus că a dat drumul la gaze și va arunca tot blocul în aer.

Pompierii au intrat prin balconul apartamentului și au intervenit la limită, evitând astfel o tragedie și mai mare. La audieri, asasinul a recunoscut că și-a omorât nevasta pentru că era gelos.

Crima s-a petrecut într-un cartier din centrul orașului Comănești. Vecinii au auzit țipete disperate și și-au dat seama că în apartamentul celor doi soți se întâmplă ceva cumplit.
Alertate că femeia de 48 de ani nu mai răspundea la telefon, rudele au anunțat imediat poliția. Însă, era deja prea târziu.

Vecinii povestesc că deși pozau într-o familie liniștită, cei doi și-ar fi reproșat infidelități. Înfiorător este că după ce și-a omorât soția, individul a vrut să arunce totul în aer. S-a baricadat în casă, însă polițiștii și pompierii au reușit să intre prin balcon.

Apoi au spart geamul de la bucătărie. În locuință mirosea puternic a gaz, iar trupul femeii zăcea într-una dintre camere. Tot acolo era și cel care i-a luat viața.

Andrei Grecu, ISU Bacău: „Pompierii militari au intervenit cu ajutorul scării culisabile prin balconul apartamentului.”

Bărbatul și-a recunoscut miercuri crima în fața anchetatorilor. 

Cristinel Ciocanta, șef secția penală a Parchetului Tribunalului Bacău: „Din probatoriul administrat au reieșit indicii că fapta a fost comisă pe fondul geloziei.”

Soții adinistrau împreună o afacere.

Vecin: „Era un om cinstit, avea aici magazinul. Aveam nevoie de ceva și nu aveam bani, mă servea.”

Cei doi aveau doi copii. Fata este la liceu, iar băiatul muncește în străinătate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO