Orban spune că ”e democraţie în România”. Ce crede despre ”propaganda anarhistă”: ”Atâta parșivenie rar mi-a fost dat să văd”

18-05-2020 22:55
Sursa: C.A.


Orban spune că ”e democraţie în România”. Ce crede despre ”propaganda anarhistă”: ”Atâta parșivenie rar mi-a fost dat să văd”

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară că ”e democrație în România”, în pofida măsurilor restrictive, iar discuțiile pe această temă fac parte dintr-o ”propagandă anarhistă” care se regăsește peste tot în Europa.

 

Ludovic Orban a afirmat că restrângerea drepturilor cetăţeneşti în starea de urgenţă a avut loc în conformitate cu legea, doar pe o perioadă limitată de timp, fiind menită să apere sănătatea şi viaţa fiecărui român.

”E democraţie în România. Restrângerea drepturilor a fost una pe o perioadă limitată de timp, a fost necesară pentru a apăra cel mai important drept, şi anume, dreptul la viaţă al fiecărui cetăţean român şi, evident, dreptul la sănătate pe care îl are fiecare cetăţean român. Nu au existat niciun fel de măsuri care să fi fost stabilite pentru alt motiv decât pentru acela de a apăra sănătatea şi viaţa românilor”, a spus Orban la B1TV.

El a arătat că această dezbatere este una care ”durează demult şi care face parte dintr-un tip de propagandă care nu se găseşte numai în România, ci se găseşte în toate ţările democratice din Uniunea Europeană”.

”Cel mai probabil, toată propaganda asta anarhistă, toată propaganda asta împotriva guvernelor şi a măsurilor care au fost luate de guvernele europene pentru a limita răspândirea virusului are nişte laboratoare care, în mod cert, se întâlnesc în afara României şi foarte multe din aceste false teme care sunt lansate public îşi au izvorul acolo”, a susţinut Orban.

 

Orban: ”Plângeau cu ochi de crocodil”

 

Potrivit acestuia, în ţara noastră foarte mulţi, ”inclusiv lideri politici, au marşat la această propagandă”.

”Din păcate, sunt foarte mulţi în România, inclusiv lideri politici, care au marşat la această propagandă nocivă pentru România şi care au contestat orice formă prin care guvernul îşi poate aplica reglementările, iar culmea este că mulţi dintre cei care ne acuzau că am dat amenzi şi plângeau cu ochi de crocodil pentru bieţii români pe care i-am amendat - sigur că i-am amendat, pentru că n-au respectat regulile, nu pentru că am vrut să-i amendăm - culmea, astăzi vorbesc despre faptul că de ce în cele trei zile de când am instituit starea de alertă în baza Ordonanţei 21 nu am dat amenzi. Eu atâta parşivenie şi atâta demagogie rar mi-a fost dat să văd”, a mai spus Orban.

 

Sursa: C.A., Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57