Orban: Ponta şi Ciolacu pot fi amendați pentru că nu au purtat mască în Parlament

Ultima actualizare: 18-05-2020 21:43
Ludovic Orban
Inquam/ George Calin

Premierul Ludovic Orban spune că şeful Pro România, Victor Ponta, şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat măşti luni, în Parlament.

 

Orban consideră că este un comportament total incorect din partea ”unora care se pretind lideri”.

Ludovic Orban a fost întrebat luni seara, la B1 Tv, dacă Marcel Ciolacu şi Victor Ponta nu pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască în Parlament luni.

”Ba da, pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă, în spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii. Discursul pe care l-au rostit de la microfon, nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, a răspuns Orban.

După discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, liderul PSD nepurtând mască, deputatul PNL Florin Roman a cerut să fie dezinfectate microfonul şi pupitrul de unde preşedintele Camerei Deputaţilor susţinuse discursul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO