O vilă cu apartamente din Timiș, lovită de fulger. Mărturiile terifiante ale locatarilor

Ultima actualizare: 01-09-2020 13:45

Un trăsnet ar fi lovit o vilă cu apartamente din localitatea Giroc, din Timiș - județ aflat sub cod portocaliu de vijelii.

Acoperișul a luat foc, iar oamenii au ieșit speriați și au sunat după ajutor. Au povestit că au auzit o bubuitură puternică, înainte că focul să izbucnească.

Vecin: „Arde, nu știu ce arde înăuntru. Un nor așa în partea asta a apărut pe la șapte jumate-opt și o dată a fulgerat, dar nu știu cum o trăznit aici, că fulgerul l-am văzut acolo”.

Oamenii au sărit ca arși la primele ore ale dimineții.

Locatar: „A fost un trăznet și apoi am fost anunțați de niște vecini că se vede puțin fum, apoi a evoluat treaba”

Locatar: „Erau niște muncitori acolo care lucrau pe schele și au observat. Eu sunt locatar în bloc când am anunțat pompierii, încă era mocnit, ardea mocnit. Se vedea puțin fum, acum când au ajuns a luat focul proporții”.

Incendiul a cuprins structura din lemn a acoperișului și există riscul să se extindă la imobilele din apropiere. Pompierii au limitat dezastrul.

Alin Ciovică, comandant Detașamentul 2 Timișoara: „Incendiul se manifestă generalizat la acoperișul imobilului constituit din apartamente individuale, nu au fost probleme deosebite pe timpul stingerii incendiului”

O anchetă a autorităților va face lumină în acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO