Percheziții la traficanții de droguri din Iași. Este vizat și fiul unui preot

Ultima actualizare: 02-09-2020 09:51
Percheziții la traficanții de droguri din Iași. Este vizat și fiul unui preot
DIICOT

Percheziții de amploare au avut loc marți dimineață la traficanți de droguri din județul Iași. Printre persoanele vizate de polițiști este și fiul unui preot din Târgu-Frumos.

Trupele speciale ale poliției, alături de agenți și procurori au efectuat marți 18 percheziții. Nu mai puțin de 12 persoane sunt vizate de acțiunea oamenilor legii, care urmăresc destructurarea unor traficanți de droguri și etnobotanice, transmite DIICOT Iași.

Printre persoanele aflate în atenția anchetatorilor este și fiul preotului din Tg. Frumos. Tânărul este fratele lui Livius Nicolai Zugravu, care a murit într-un accident, și care a avut și el probleme cu drogurile, relatează publicația Ziarul de Iași.

Perchezițiile de marți dimineață au avut loc la Iași, Hârlău și Tg. Frumos.

„La data de 1 septembrie 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, efectuează 18 percheziţii domiciliare, în judeţul Iaşi, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi mare risc şi a combaterii efectuării de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Până în prezent au fost identificate două culturi de cannabis indoor şi outdoor,precum şi droguri de mare risc” a transmis DIICOT Iași într-un comunicat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO