O tanara de 18 ani este disparuta fara urma de trei luni. Politistii se tem ca a fost racolata de o retea de prostitutie

Dată publicare: 22-01-2015 13:26
Dată actualizare: 25-01-2015 06:53


Disperare pentru parintii unei fete de 18 ani din Arad, care nu mai stiu nimic de singura lor fiica, de trei luni de cand a disparut de acasa.

Rafaela a plecat insotita de doua prietene, colege de scoala, si nici despre ele nu se mai stie nimic. Politistii le cauta pe cele trei tinere inca din ziua disparitiei, insa pana acum, nu au niciun indiciu. Oamenii se tem ca nu cumva fetele sa fi fost racolate de o retea de prostitutie.

Rafaela a disparut pe 28 octombrie, anul trecut. Plecase mai devreme de la scoala dupa ce le-a spus profesorilor ca nu se simte bine. A ajuns acasa si de aici, insotita de doua prietene, a disparut fara urma.

Cristian Dascau, tatal fetei disparute: "Nu ne-am certat niciodata cu ea. Chiar in ziua aia, inainte de a pleca la scoala, am vorbit cu ea, am ras, i-am pregatit pachetul. Eu nu m-am certat cu ea, maica-sa se mai certa, ca intre mama si fiica."

Tanara, eleva in clasa a XII-a la un liceu cu profil de contabilitate, a plecat de acasa, numai cu hainele de pe ea.

Parintii Rafaelei, ingrijorati de moarte, au anuntat politia inca din ziua disparitiei. Deocamdata nu a aparut insa niciun indiciu, iar tatal tinerei se teme ca nu cumva fiica lui sa fi intrat intr-un anturaj dubios si sa fi ajuns intr-o retea de trafic de carne vie.

Rafaela este bruneta, are parul lung si ochii caprui. In ziua disparitiei purta o pereche de pantaloni negri, ghete de culoare albastra si o jacheta de culoare crem. Cine poate da relatii despre tanara disparuta, sau despre una dintre colegele ei de scoala- este rugat sa sune la 112.


VIDEO PROTVPLUS.RO