Amenda pe care o soferita a primit-o, dupa ce a condus pe contrasens intre Arad si Timisoara. Motivul este incredibil

Ultima actualizare: 25-01-2015 06:53

Inconstienta uluitoare din partea unei femei care a fost filmata de fiul ei in timp ce gonea, pe contrasens, pe autostrada Arad - Timisoara.

In imaginile postate pe internet se vad alte masini care trec pe langa autoturismul cu pricina. Soferii speriati o avertizeaza din faruri ca ar putea produce o nenorocire in orice moment. In final, respectiva a fost identificata de politisti, care i-au suspendat permisul si au amendat-o cu 580 de lei.

Femeia de la volan se expune unui risc enorm. Un TIR trece razant pe linga autoturismul condus de ea. Soferita a circulat pe contrasens mai bine de un kilometru si jumatate. Cand a fost audiata, a povestit ca a ramas fara benzina si ca l-a sunat pe fiul ei sa ii iasa in cale cu o canistra. S- au intalnit pe drum, au mers la benzinarie si s-au intors la masina pe contransens, pentru ca altfel ar fi facut un ocol de 60 de kilometri.

Citeste si: Soferul unei masini de lux a fost prins de 3 radare, intr-un interval de cateva minute, pe A2. Cu ce viteza circula tanarul

Nu cu mult timp in urma, pe acelasi tronson s-a petrecut un incident asemanator. Un sofer a intrat pe soseaua de viteza fara sa se asigure, a intors pe contrasens si i-a taiat calea unei femei care a inghetat de spaima. Anul trecut, sase soferi au ramas fara permis dupa ce au condus pe contrasens pe autostrada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO