O duba cu 7 muncitori a cazut intr-o rapa de 10 metri, langa Sighisoara. Norocul incredibil al celor aflat in autoturism

Ultima actualizare: 06-08-2016 00:16

A fost o adevarata desfasurare de forte pe drumul ce leaga Targu Mures de Sighisoara! O autoutilitara in care se aflau sapte persoane a cazut intr-o rapa, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed.

Cinci dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spital. La fata locului au intervenit sase ambulante, un echipaj de la descarcerare si o autospeciala cu spuma si apa.

Rapa era adanca de 10 metri, insa masina a fost oprita de copaci. Unul dintre pasageri a ramas captiv intre fiare si a fost scos cu leziuni grave. Soferul si patru muncitori au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Targu Mures si acum sunt in afara pericolului

Pasager: "Ma jucam pe telefon, m-am trezit in rapa aia, carosabil umed, un pic de viteza, l-a furat spatele. Am iesit pur si simplu, nu am avut nimic."

Pasager: "Nu am vazut nimic ca nu eram atent, numai socul ala si cand am iest din masina."

Localnicii povestesc ca la putin timp dupa ce a fost reparat, drumul s-a surpat din nou si s-a ingustat. Soseaua ar fi doar semnalizata pentru pericolul de alunecare.

Localnic: "E foarte periculos, trebuie sa fie facut. E drumul periculos si pentru cei cu masina, si pentru cei care merg pe jos."

Politistii ancheteaza deja acest caz. Daca il vor gasi vinovat pe sofer, el va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru ca a transportat mai multe persoane intr-o autoutilitara cu cinci locuri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO