Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit

Ultima actualizare: 21-07-2020 12:14
Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit
Inquam/ Virgil Simonescu

Niciun pacient infectat cu coronavirus din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul cu Remdesivir după ce bărbatul care l-a respins a murit la Terapie Intensivă.

 

Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara susține că, cel mai probabil, oamenii au conștientizat pericolul, astfel că nimeni nu a mai refuzat medicamentele prescrise de doctori, scrie Opinia Timișoarei.

„Nu avem pacienți care să nu mai fi luat tratamentul. Probabil au înțeles că pericolul e mare și că tratamentele înseamnă o șansă importanta să se însănătoșească, așa cum au făcut-o alti aproape 600 de pacienți pe care noi i-am tratat de la începutul pandemiei la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara și i-am vindecat”, a declarat medicul Cristian Oancea, directorul spitalului.

 

A refuzat tratamentul spunând că nu vrea să se facă experimente pe el

 

Bărbatul care a refuzat tratamentul împotriva Covid-19 la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara a murit sâmbătă seara.

Pacientul în vârstă de 50 de ani a refuzat tratamentul cu Remdesivir, spunând că nu este de acord să se facă experimente pe el.

Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat și a fost transferat la Terapie Intensivă, cu șanse minime de supraviețuire.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!