Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit

21-07-2020 12:10


Niciun pacient din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul pentru Covid-19 după ce bolnavul care nu a vrut să-l ia a murit

Niciun pacient infectat cu coronavirus din Timișoara nu a mai refuzat tratamentul cu Remdesivir după ce bărbatul care l-a respins a murit la Terapie Intensivă.

 

Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara susține că, cel mai probabil, oamenii au conștientizat pericolul, astfel că nimeni nu a mai refuzat medicamentele prescrise de doctori, scrie Opinia Timișoarei.

„Nu avem pacienți care să nu mai fi luat tratamentul. Probabil au înțeles că pericolul e mare și că tratamentele înseamnă o șansă importanta să se însănătoșească, așa cum au făcut-o alti aproape 600 de pacienți pe care noi i-am tratat de la începutul pandemiei la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara și i-am vindecat”, a declarat medicul Cristian Oancea, directorul spitalului.

 

A refuzat tratamentul spunând că nu vrea să se facă experimente pe el

 

Bărbatul care a refuzat tratamentul împotriva Covid-19 la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara a murit sâmbătă seara.

Pacientul în vârstă de 50 de ani a refuzat tratamentul cu Remdesivir, spunând că nu este de acord să se facă experimente pe el.

Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat și a fost transferat la Terapie Intensivă, cu șanse minime de supraviețuire.

 

Sursa: Cristian Anton

VIDEO PROTVPLUS.RO