Motivul pentru care o motocicletă a devenit simbolul pompierilor din Neamț

Ultima actualizare: 04-07-2019 11:18

Motocicleta unui pompier din județul Neamț a ajuns simbolul unității din care face parte. Serios avariat în urma unui accident, vehiculul a prins din nou viață și ilustrează lupta pe care militarii o duc zi de zi cu focul.

Motocicleta a îmbrăcat haine noi după ce a fost implicată într-un accident rutier. Proprietarul, care este pompier în Roman, a ales să repare vehiculul, dar să îl şi personalizeze. Şi cum îşi iubeşte meseria, tema a fost uşor de ales.

Motocicletă a devenit rapid un simbol al unităţii de pompieri din care face parte bărbatul. Şi, din prima zi în care a fost parcată acolo, a atras ca un magnet privirile.

Bogdan Pascariu, proprietar: ”Atrage toate privirile prin aspect şi sunet. Copiii mei când vor creşte se vor face pompieri şi motociclişti”.

Claudiu Stoleriu, pasionat maşini retro: Le-a combinat bine că s-a născut a fi pompier.
Reporter: Ce vă place cel mai mult?
Claudiu Stoleriu: În primul rând că e chopper şi atrage pe fiecare, cel puţin pe mine. Îţi lasă o impresie foarte faină. Vopseaua e ceva deosebit la ea.

Constantin Luca, comandantul unităţii: "De multe ori întoarce privirile şi motocicleta în sine este foarte frumoasă, dar zic eu că acele imagini aduc un plus unităţii şi pot spune că a devenit un simbol. Constituie un punct de atracţie şi pentru cei mici, cât şi pentru adulţi."

Proprietarul iese la plimbare cu bătrâna motocicleta readusă la viaţă ori de câte ori are ocazia. Şi spune că nu ar renunţa la ea pentru nimic în lume.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!