Miracolul vietii. A fost mort timp de 45 de minute, insa s-a intors printre cei vii

06-06-2011 21:36


Miracolul vietii care revine intr-un trup rece s-a petrecut sub ochii medicilor din Bistrita Nasaud, care resuscitau un baiat de 16 ani. S-au incapatanat sa-l smulga mortii si au invins, in ciuda zecilor de minute in care adolescentul n-a respirat.

Pe malul Bistritei, baiatul de 16 ani si prietenul cu care era nu stiau ca la Colibita s-au deschis vanele barajului. Stateau amandoi sa se usuce, dupa o baie racoritoare.

Cum sa termini scoala primara, generala si liceul la 15 ani, cu prezenta la 50% din orele de curs

Cu cateva clipe inainte sa vina unda din lacul de acumulare, adolescentul a sarit in apa, sa recupereze capacul unei sticle de suc. Valul l-a acoperit sub ochii insotitorului sau, care a fugit dupa ajutoare.

De aproape o ora a avut nevoie echipajul SMURD pana sa-l readuca la viata pe adolescentul de 16 ani. El este acum internat in spital; medicii inca nu pot spune daca isi va reveni complet, din cauza timpului mare cat nu i-a fost oxigenat creierul.

Parintii sai risca sa fie decazuti din drepturi, daca inspectorii de la Protectia Copilului vor constata ca l-au lasat nesupravegheat. Si politistii fac o ancheta in acest caz.

Cititi si:

Inna, cu fanii pe rochie si cu lenjeria intima la vedere pe covorul rosu. FOTO

VIDEO. Solutia romaneasca pentru a curata algele din Marea Neagra: Omu' cu lopata

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO