O camera de bord a surprins momentul in care soferul de TIR a suferit un atac cerebral. Imagini incredibile cu haosul creat


Ultimul update: Luni 21 Martie 2016 06:58
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2016 19:01
Categorie: Stiri actuale

Un sofer polonez de TIR, care a suferit un atac cerebral in timp ce era la volan, s-a transformat fara voie in pericol public pe drumul national care leaga Aradul de Oradea.

Barbatul a paralizat partial si i-a fost imposibil sa mai controleze vehiculul. Pe o distanta de doi kilometri a lovit toate masinile care i-au iesit in cale: 6 la numar. Printre raniti se afla si un copil.

Camera de supraveghere instalata pe o masina aflata pe celalalt sens a surprins momentul in care soferul tirului a incercat sa tina colosul pe banda lui, insa nu mai poate sa franeze. Loveste inevitabil masina aflata in fata si in continuarea drumului alte 5 autoturisme care ii ies in cale. Soferul tirului este polonez si are 47 de ani. Barbatul aflat in cursa transporta lapte praf.

Sofer lovit: "Mi-am dat seama ca nu se poate opri sau are ceva probleme si am tras pe dreapta cat am putut aici si tot m-a tras pe stop stanga spate."

Sofer lovit: "Am vazut in oglinda ca se apropie un camion, am accelerat ca sa ii fac loc, am simtit lovitura si ma interesa sa iese de pe drum, n-a oprit, n-a schitat nimic."

Dupa doi kilometri parcursi haotic, tirul s-a oprit in final pe calea ferata. Ranitii au primit ingrijiri si au fost dusi de urgenta la spital. Printre acestia, un copil in varsta de 6 ani.

George Plesca, ISU Arad: "Sapte victime preluate de SMURD si ambulanta, 2 cu atac de panica, 5 cu contuzii, hematoame."

La spital a ajuns si soferul tirului. Medicii au confirmat ca barbatul a suferit un atac vascular cerebral cu paralizie partiala chiar in timp ce era la volan.

Starea barbatului este acum stabila. Politistii au inceput o ancheta pentru vatamare corporala din culpa.
 

Tags: sofer, tir, accident,

VIDEO PROTVPLUS.RO