A murit si a inviat. Miracolul a tinut doar 2 zile si 45 de minute

Ultima actualizare: 16-06-2012 18:25

Adolescentul de 16 ani care a fost resuscitat timp de 45 de minute si a revenit la viata, dupa ce s-a inecat in apele raului Bistrita, a murit la doua zile si 45 de minute de cand medicii vorbeau despre un miracol al vietii in cazul lui.

 

Miracolul vietii. A fost mort timp de 45 de minute, insa s-a intors printre cei vii

Tanarul din Bistrita-Nasaud a murit la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta, unde era tinut in viata doar de aparate.

Baiatul din localitatea bistriteana Prundu Bargaului s-a inecat in raul Bistrita, pe care a crescut brusc debitul dupa s-a dat drumul unei cantitati mai mari de apa din barajul Colibita.

Noua HARTA a Romaniei. Cat de bogate sunt noile judete si ce populatie au

Accidentul s-a petrecut luni seara, in jurul orei 19.00, initial autoritatile crezand ca acesta a murit. Un echipaj SMURD l-a resuscitat insa timp de 45 de minute, iar baiatul a inceput sa respire. Primarul comunei Prundu Bargaului, Ilie Avram, a declarat pentru Mediafax ca baiatul nu avea de unde sa stie ca se da drumul apei din baraj fiindca nu stie nimeni din comuna.

Din Barajul Colibita care se afla pe lacul cu acelasi nume se da drumul zilnic apei pentru functionarea hidrocentralei de la Bistrita Bargaului, dar si pentru pastrarea unui anumit nivel al apei in baraj.

Citeste si:

Cercetatori: Seceta si temperaturi de nesuportat. Cum vor fi verile urmatorilor 60 de ani

I-au refacut nasul distrus de cocaina folosind cartilaj de la o coasta. Vezi rezultatul. FOTO

FOTO uluitoare din "globul de cristal" al copiilor oligarhilor rusi. Micutii ce au lumea la picioare

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO